Nottingham Forest gjorde et sent forsøk på å hente Kelleher - endte til slutt opp med en annen målvakt

Liverpool fikk et sent bud på Caoimhin Kelleher fra Nottingham Forest, men det var et stykke unna hva de rødkledde ønsket seg.

Ifølge Daily Mail avslo Liverpool på Deadline Day et bud verdt 15 millioner pund for Caoimhin Kelleher fra Nottingham Forest. De røde skal verdsette 25-åringen til mer enn 20 millioner pund, og en rekke klubber skal ha vist interesse for ham. 

Nottingham Forest var desperate etter en ny målvakt, men fant til slutt en keeper før vinduet stengte. Skogvokterne endte opp med å hente Matz Sels fra Strasbourg for rundt fem millioner pund. 

De skal altså ha gjort et fremstøt på Kelleher i tillegg, men det skal ikke ha vært i nærheten av hva Liverpool ønsket seg for en spiller som skal spille en viktig rolle resten av sesongen. 

Viktig mann

Kelleher ses på som en viktig del av Klopps spillerstall, spesielt ettersom de rødkledde skal jakte trofeer på fire fronter resten av sesongen. Liverpool skal ikke være interessert i et salg av spilleren på dette tidspunktet. 

Med kun timer igjen av vinduet er det tvilsomt om de rødkledde hadde hentet inn en erstatter til iren, og da ville Adrian vært Liverpools reservekeeper. 

BETRODD MANN: Kelleher er Klopps betrodde reservekeeper.

BETRODD MANN: Kelleher er Klopps betrodde reservekeeper.

Spanjolens forrige Premier League-kamp var i 2021, og han står kun med to kamper på de siste tre sesongene. 

Kelleher har siden 2021/22-sesongen, da han hadde sterke bidrag til triumf i ligacupen og FA-cupen, vist seg som en habil reserve for Alisson Becker.

Denne sesongen har iren voktet buret fast i ligacupen og europaligaen, og Klopp gikk nylig langt i å bekrefte at iren er tiltenkt plassen i buret i ligacupfinalen mot Chelsea om under en måned. 

Premier League-klubbene har gått fra å bruke £815 millioner til kun 50 millioner pund i januarvinduet

Premier League-klubbene har gått fra å bruke £815 millioner til kun 50 millioner pund i januarvinduet

Januarvinduet 2024 vekker oppsikt med det som ikke skjer.

Innsikt Tor. 01.02. 16:24
Rhys Williams returnerer til Liverpool etter bare 16 dager

Rhys Williams returnerer til Liverpool etter bare 16 dager

Rhys Williams har returnert til Liverpool fra låneoppholdet hans hos Port Vale etter at han nok en gang har blitt skadet.