Rhys Williams returnerer til Liverpool etter bare 16 dager

Rhys Williams har returnert til Liverpool fra låneoppholdet hans hos Port Vale etter at han nok en gang har blitt skadet.

Liverpool har bekreftet at Rhys Williams returnerer til klubben etter å ha pådratt seg en ny skade, med forbehold om at det godkjennes av Premier League-styret.

Den unge midtstopperen tilbrakte første halvdel av 2023-2024 på lån med Aberdeen, men den 3. januar i år ble Williams hentet tilbake til Liverpool etter et mislykket låneopphold.

22-åringen som fikk kultstatus hos de røde etter 2020/21-sesongen spilte kun én kamp i den skotske klubben, og det var for B-laget i Challenge Cup. Etter sju kamper på benken for Aberdeen returnerte han til Liverpool.

Han ble så sendt rett ut igjen på et nytt lån til Port Vale i League One, hvor han etter planen skulle ha spilt resten av sesongen.

Nå har imidlertid det utlånet også slått feil etter at engelskmannen ble skadet allerede og har blitt sendt tilbake til Liverpool for å gjennomføre rehabilitering.

VIKTIGE BIDRAG: Rhys Williams var en viktig bidragsyter i den skadefylte 2020/21-sesongen til Liverpool.

VIKTIGE BIDRAG: Rhys Williams var en viktig bidragsyter i den skadefylte 2020/21-sesongen til Liverpool.

Kortvarig glede

Port Vale sin trener var meget entusiastisk når låneavtalen ble bekreftet tidligere i måneden.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Rhys velkommen til Vale Park. Han kommer inn i troppen og vil umiddelbart forbedre mulighetene våre defensivt med kvalitetene han har, og som person. Jeg er sikker på at han vil bli en populær mann på banen også, med personligheten sin, lidenskapen og ønsket om å bli den beste versjonen av seg selv.

Gleden ble dessverre kortvarig etter Williams sin nye skade. Det kortvarige oppholdet i Port Vale ble hans femte utlån, tidligere har han vært på lån i Kidderminster Harrieres, Swansea, Blackpool og Aberdeen.

Williams har spilt 19 førstelagskamper for Liverpool, og kom til klubben som U10-spiller.

Nunez satte rekord i stolpeskudd - men for en spiller han er likevel

Nunez satte rekord i stolpeskudd - men for en spiller han er likevel

Darwin Nunez satte ny rekord med antall stangskudd i løpet av en Premier League-kamp, og han må vel nærme seg tittelen som verdens mest uheldige spiller etter halvannet år med nesten.

Alt du trenger å vite om januarvinduet, frister og mer

Alt du trenger å vite om januarvinduet, frister og mer

Merk tidene de ulike overgangsmarkedene stenger.