Ornstein: Benficas tekniske direktør er ønsket av FSG og Edwards

Portugiseren har en fortid i «City Football Group», Manchester Citys selskap med ansvar for flere fotballklubber.

Lørdag ettermiddag kommer det en ny oppdatering i Liverpools jakt på nye fjes på Merseyside. Nyheten kommer fra The Athletic-journalist David Ornstein.

Han skriver at Fenway Sports Group (FSG) jobber med å få på plass Benficas tekniske direktør Pedro Marques.

«Dette er det siste steget på veien mot å bygge opp den nye strukturen under Michael Edwards. FSG ønsker Marques for å dra nytte av hans erfaring og ekspertise i et slikt prosjekt. Portugiseren vil bli ansatt i FSG, og ikke Liverpool», skriver Ornstein.

The Athletic-journalisten understreker at 43-åringens eventuelle arbeidsområder i hovedsak vil være å finne og deretter administrere et annet lag, blant annet for å tiltrekke seg talenter i fotballverdenen. Marques er blant annet kjent i Liverpool-kretser for forhandlingene om Darwin Nunez sin overgang til Anfield i 2022.

Hva med Richard Hughes?

Pedro Marques har en bakgrunn i Manchester Citys prosjekt «City Football Group», som har ansvar for klubber som Girona, New York City og Melbourne City.

Da Michael Edward ble bekreftet til FSG tidligere i uken, kom det også frem at John W Henry og co jaktet en enda en fotballklubb. Det samsvarer med nyheten fra Ornstein.

Portugiseren vil sannsynligvis ikke ha en stor rolle i Liverpool Football Club, men som tidligere skrevet, en jobb med å finne en god «sekundærklubb» for FSG, og senere drive den.

Planene med Richard Hughes, som forventes å ta over som sportsdirektør på Anfield til sommeren, vil ikke påvirkes av denne nyheten, skriver Ornstein.

– Vi spiller aldri en kjedelig kamp for tiden!

– Vi spiller aldri en kjedelig kamp for tiden!

Dominik Szoboszlai er skadefri og svært klar for møtet med Manchester United.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaTrenger du noe å lese på stranda i sommer? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05