De utlånte: Phillips har funnet formen

Poengdeling i rød duell i Championship, mens Nat Phillips leverer varene for Cardiff. Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Championship, England

Fabio Carvalho, Hull - spilte 86 minutter i det målløse oppgjøret borte mot Preston. Hull ligger fortsatt på playoffplass.

Tyler Morton, Hull - spilte hele kampen mot Preston.

Nat Phillips, Cardiff - spilte hele kampen for Cardiff, som slo Bristol City 1-0 borte. Phillips har vært i god form på utlån hos waliserne. To strake seiere og bare ett baklengs på de tre siste kampene.

Billy Koumetio, Blackburn - ubenyttet reserve i 2-1-tapet mot Swansea. Fikk sin debut som innbytter mot Newcastle i FA-cupen i midtuken.

League One, England

Calvin Ramsay, Bolton - har ikke vært i troppen de siste fire kampene.

Luke Chambers, Wigan - spilte hele kampen i 4-2-tapet borte mot Fleetwood.

League Two, England

Harvey Davies, Crewe - voktet som vanlig buret da det ble et overraskende hjemmetap mot Morecambe. Tapte 3-2.

Adam Lewis, Newport County - spilte hele kampen og pådro seg gult kort i 0-1-tapet hjemme mot Mansfield.

James Norris, Tranmere - ikke i troppen da Sutton ble slått 1-0.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg, Mainz - spilte hele kampen da det endte 1-1 hjemme mot Gladbach.

Premiership, Skottland

Owen Beck, Dundee FC - spilte hele kampen og fikk gult kort da det endte 2-2 mot Kilmarnock.

James Balagizi, Kilmarnock - kom inn etter 74 minutter i kampen mot Beck og Dundee FC. Var på banen da Kilmarnock utliknet.

Super League, Sveits

Dominic Corness, Yverdon - ubenyttet reserve i bortetapet mot Winterthur.

Bundesliga, Østerrike

Vitezslav Jaros, Sturm Graz - holdt nullen i 4-0-seieren over Wolfsberger.

LaLiga2, Spania

Anderson Arroyo, Burgos - spilte hele kampen da Cartagena ble slått 3-0.

Eerste Divisie, Nederland

Jakub Ojrzynski, Den Bosch - mistet plassen i buret og har ikke vært på banen siden november.

League of Ireland, Irland

Marcelo Pitaluga, St. Patricks - pådro seg gult kort og slapp inn to mål i 2-1-tapet mot Derry City.