Registrerer Adrian i Europa League-troppen

Alissons skade er alvorlig – så Liverpool har tatt grep med registreringen av troppen.

Da Liverpool registrerte Europa League-troppen sin for gruppespillet i høst, måtte de gjøre noen grep for å få registrert flest mulig av sine utespillere. Mangelen på spillere med «home grown»-status, gjorde at de måtte være kreative.

Derfor ble Adrian ofret, for at Liverpool skulle kunne registrere nyinnkjøpte Ryan Gravenberch. Gravenberch teller som U21-spiller i Premier League, men ikke under UEFA sitt reglement.

Nå blir Adrian hentet inn igjen og registrert i Europa League-troppen, rapporterer Liverpool Echo. Den oppdaterte troppen ligger nå ute på UEFA.com.

Erstatter Matip

Joel Matip er ute for sesongen etter korsbåndsskaden han pådro seg i desember, og kommer ikke til å spille igjen denne sesongen.

Liverpool hadde et veldig stille januarvindu, og trenger derfor ikke å registrere noen nye seniorspillere. Alle ungguttene som har blitt brukt den siste uken, kan uansett spill. B-listen kan endres helt frem til dagen før den første åttendedelsfinalen spilles på torsdag.

Adrian kommer med det inn i troppen for Matip foran sluttspillet.

Jürgen Klopp bekreftet på fredag at Alisson Beckers skade var alvorlig, og med det hadde Liverpool kun én rutinert målvakt som alternativ i Europa League, og Caoimhin Kelleher spiller i tillegg FA-cup og Premier League.

Viteszlav Jaros en annen som var registrert – og han er nå på lån i Sturm Graz. Marcelo Pitaluga er på B-listen, og kunne spilt, men er nå lånt ut til St Patrick's Athletic. Det gjør at den 20 år gamle polske målvakten Fabian Mrozek ville vært det eneste alternativet til Kelleher, dersom de ikke tok dette grepet med å registrere 37 år gamle Adrian igjen.

Adrian har ikke spilt kamp for Liverpool siden Community Shield mot Manchester City 30. juli 2022. Han har vært på benken 15 ganger denne sesongen uten å komme inn.

Liverpool møter Sparta Praha i åttendedelsfinalene i Europa League. I Praha torsdag 7. mars kl. 18.45, og på Anfield torsdag 14. mars kl. 21.00

Alissons skade er alvorlig – men han vil spille igjen denne sesongen

Alissons skade er alvorlig – men han vil spille igjen denne sesongen

Jürgen Klopp kom endelig med en skikkelig oppdatering om Alisson – og skaden er alvorlig.

– Jeg kunne ikke spilt slik uten tannbeskytteren

– Jeg kunne ikke spilt slik uten tannbeskytteren

Wataru Endo forklarer hvorfor tannbeskytteren er så viktig for ham.