U21:Trent Kone-Doherty og Rhys Williams (!) fikset seier mot Manchester City

Liverpools U21-lag leverte varene mot et svakt lyseblått lag.

Liverpool U21 - Manchester City U21 2-0 (0-0)

Få timer før Liverpools møtte Manchester United på Old Trafford, spilte et annet rødt lag hjemme på Merseyside. Barry Lewtas sendte ut et bra, men redusert lag mot Manchester City, men klarte likevel å ta med seg seieren. Isaac Mabaya, som har vært ute med skade i lang tid, gjorde comeback.

Etter en målløs førsteomgang, var det 17 år gamle Trent Kone-Doherty som sende de Liverpool i ledelsen etter et flott løp. Kantspilleren, som på kort tid har blitt en fast spiller på U21, scoret sitt tiende mål på akademiet denne sesongen.

Ti minutter senere var det duket for en scoring fra Rhys Williams, som har vært en del av Lewtas sitt mannskap de siste ukene. «Veteranen» satte ballen i mål med et flott hodestøt.

– Vi var uheldig som ikke ble tildelt et par straffespark. Vi hadde også flere sjanser som ble klarert på strek, men det det ble to mål. Det er jeg veldig fornøyd med, sa U21-sjefen etter kampslutt.

STORTALENT: Har Trent Kone-Doherty en fremtid på Liverpools førstelag?

STORTALENT: Har Trent Kone-Doherty en fremtid på Liverpools førstelag?

Mistet mange

I likhet med Liverpools U18-lag, har U21-gutta mistet flere av sine viktigste spillere denne sesongen. Jayden Danns, som satt på benken mot Manchester United, er en av dem som svært instrumental for de unge røde tidligere i sesongen.

Bobby Clark, Trey Nyoni og James McConnell er andre spillere som har tatt steget opp. Det har gitt muligheter til spillere som Trent Kone-Doherty (17), Carter Pinnington (17) og Amara Nallo (17), en trio som kanskje hadde spilt et nivå lavere om ikke.

Evigunge Jay Spearing var også med fra start igjen, sannsynligvis for å gi litt ekstra rutine i et ellers ungt Liverpool-lag.

Slik startet U21: Mrozek - Nallo, Pinnington, Williams, Miles - Davidson, Spearing, Laffey - Gordon (Pennington 90+4), Koumas (Frauendorf 87), Kone-Doherty (Mabaya 83).

Ubenyttede reserver: Furness-Gill, Kelly.

Bekrefter at flere spillere slet med småskader og var utslitt i ekstraomgangene

Bekrefter at flere spillere slet med småskader og var utslitt i ekstraomgangene

Jürgen Klopp brukte store deler av pressekonferansen sin på å snakke om byttene og spillernes form.

– Gratulerer til Manchester United, de fortjente å gå videre

– Gratulerer til Manchester United, de fortjente å gå videre

Jürgen Klopp var skuffet men fattet etter 4-3-tapet mot Manchester United i FA-cupen, og mente at han sjeldent har sett laget sitt slite så mye som i kveld.