– Gratulerer til Manchester United, de fortjente å gå videre

Jürgen Klopp var skuffet men fattet etter 4-3-tapet mot Manchester United i FA-cupen, og mente at han sjeldent har sett laget sitt slite så mye som i kveld.

Det som lenge så ut som en jubelkveld for Liverpool og Jürgen Klopp endte til slutt opp som et mareritt hvor drømmen om en kvadrupel i Klopps siste sesong ble lagt død.

– Vi drepte ikke kampen. Når du lar døren stå åpen, borte på Old Trafford, så kommer de til å få sjanser og det blir vanskelig for oss. Det var en av de første gang jeg så laget mitt virkelig slite.
– Det var ikke en god start fra oss, og en veldig god start fra United. Så begynte vi å kontrollere kampen og spilte eksepsjonelt lenge. Vi kom ut etter pause og spilte spillet vi ønsket og spille og skapte enorme problemer for dem. Vi burde ha scoret mer og avsluttet kampen, men det gjorde vi ikke. Vi var alt for åpne bakover og de utnyttet det i siste sekund. Det er slik det er. Sa Klopp til Bein Sports.
Kampen ble på mange måter stikk motsatt av 0-0-oppgjøret tidligere i sesongen hvor Liverpool omtrent var det eneste laget som prøvde å angripe. I kveld var Manchester United satt i høygir, og de prøvde virkelig å straffe Liverpool hver gang de fikk muligheten.
– Gratulerer til Man Utd. De fortjente å gå videre. De kjempet veldig hardt. Guttene mine kjempet også, så jeg kan ikke klandre noen. Guttene ga absolutt alt, og garderoben ser ganske utslitt ut. Slik skal det være i en kvartfinale i FA-cupen.
SLEIT: Jürgen Klopp sier at han sjeldent har sett guttene sine slite så mye som i kveld.

SLEIT: Jürgen Klopp sier at han sjeldent har sett guttene sine slite så mye som i kveld.

Landslagspause

Nå venter en landslagspause for Liverpool frem til de møter Brighton i Premier League den 31 mars. 

– Jeg håper landslagene vil ha spilleren i best mulig form til sommeren, så jeg håper guttene slipper å spille 2x 90 minutter, men det er ikke i mine hender.

Klopp fikk også spørsmål etter kampen om det er denne type kamper som gjør at han vil gi seg etter sesongen.

– Når du vinner er det alltid fantastisk å være i denne posisjonen å se kampene, men når du taper er det den verste følelsen man kan ha.
Det er kanskje positivt at Liverpool-guttene får et lite avbrekk fra klubbfotballen etter et sånt tap så de får tid til å riste det av seg og komme tilbake med revansjelyst til å avslutte sesongen på best mulig vis. 
– Vi ga vekk initiativet

– Vi ga vekk initiativet

Andy Robertson var svært skuffet da han stilte opp for Viaplay etter kampen.

Blander seg inn i kampen om topp 3 etter råsterk seier mot West Ham

Blander seg inn i kampen om topp 3 etter råsterk seier mot West Ham

Sophie Roman Haug og Liverpool leverte en fantastisk kamp hjemme på Prenton Park.