– Jeg vet ikke så mye om deres sesong, men jeg har sett noen veldig, veldig gode kamper

Jürgen Klopp lover at hans mannskap skal gi alt for en semifinaleplass, spesielt fordi det er Manchester United som står på motsatt banehalvdel.

Det nærmer seg for alvor avspark, og om bare få timer er det duket for sesongens andre kamp mot erkerival Manchester United denne sesongen.

De fleste trenger nok ikke en påminnelse om hva som skjedde sist gang de røde djevlene stod på motsatt banehalvdel, men det endte i alle fall 0-0 i en skuffende kamp på Anfield.

På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om han likte å møte Manchester United bedre enn andre lag.

– Jeg vet ikke om det er riktig å si det slik, men jeg ser frem til kampen. Det er også fint å få med seg 9000 supportere til Old Trafford, Manchester United... ja... Spør meg etter kampen om jeg liker det, svarte tyskeren.

I motsetning til Premier League, er det et krav i den engelske FA-cupen at bortelaget får 15 prosent av stadion (eller maks 9000), i motsetning til 10 prosent i ligakamper.

I FORM: Liverpool går inn til søndagens kamp med høy selvtillit etter 6-1-seieren over Sparta Praha på torsdag.

I FORM: Liverpool går inn til søndagens kamp med høy selvtillit etter 6-1-seieren over Sparta Praha på torsdag.

Selv om «hatkampen» mot Manchester United alltid er et høydepunkt for oss supportere, planlegger Liverpool-troppen seg på samme vis som i en hvilken som helst annen kamp, ifølge Klopp.

– Før kampen er det bare hard jobbing, for vi prøver å være så god forberedt som mulig. Situasjonen er slik at vi spilte så sent som på torsdag, men vi klarte å håndtere. United derimot har hatt en full uke til å forberede seg.

Den gavmilde tyskeren sender også en blomst i retning Erik ten Hag, som har hatt alt annet enn en god sesong på Old Trafford. De røde djevlene er ute av kampen om trofeer med tap.

– Han er en veldig god manager, og han vil forberede dem. Han vet akkurat hvordan vi spiller, så ingen av lagene vil møte på utfordringer vi ikke vet om enda. Vi har ikke hatt den samme tiden til forberedelser, men vi må være klar uansett, sa Liverpool-treneren bestemt.

– De har mye kvalitet

I likhet med Liverpool, har også Manchester United slitt med skadeproblemer denne sesongen. Det var også noe Klopp ønsket å ta opp i forkant av kampen.

– Jeg vet ikke så mye om deres sesong, men jeg har sett noen veldig, veldig gode kamper. Det er mye kvalitet (i det laget), og de har samtidig hatt skadeproblemer. Jeg vet ikke hvem som er tilgjengelig, kanskje Rasmus Højlund? Aaron Wan-Bissaka? Det er spillere som kan gjøre en forskjell.

På rundt samme tid som Liverpool-treneren holdt sin pressekonferanse, bekreftet ten Hag at Wan Bissaka, Højlund og Harry Maguire rekker kampen. The Athletic har også meldt om at Mason Mount, som har vært ute i hele 2024, også kan bli inkludert.

Vi får se på søndag... Det har alltid vært et tøft sted for oss, men denne kampen betyr alt for begge supportergruppene, det vet vi. Vi skal prøve å vise det på banen også, med arbeidsinnsats. Du vet aldri, det er selvfølgelig ingen garanter, men muligheter er det alltid. Vi er klare for å gi det en sjanse, avsluttet Klopp.

Manchester United - Liverpool sparkes i gang søndag kl. 16.30, og sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay.

Historien bak Joe Gomez-sangen: «Ain’t Nobody, Like Joe Gomez»

Historien bak Joe Gomez-sangen: «Ain’t Nobody, Like Joe Gomez»

Sangen har sirkulert i seks år, men det er først den senere tid den har begynt å "ta av" – men den har fortsatt mye å gå på.

Innsikt 16.mar 21:05
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaTrenger du noe å lese på stranda i sommer? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05