Tottenham-kampen har fått bekreftet datoOm Liverpool går til semifinale er det ikke bare de som må spille tre dager før

Tottenham skal spille tre dager før. Det skal også Liverpool om det blir semifinale i Europa League.

Liverpools nest siste hjemmekamp i Premier League har blitt flyttet.

Hjemmekampen mot Tottenham flyttes fra lørdag 4. mai til søndag 5. mai, med avspark kl. 17.30 norsk tid.

Det var en kamp som uansett ville blitt flyttet til søndag, dersom Liverpool gikk videre til semifinale i Europa League. Da vil den første semifinalen spilles torsdagen før, så de røde kunne ikke spilt lørdagen. Nå er den bekreftet som TV-kamp søndag og der blir den stående.

Spurs spiller tre dager før

Det som gjør nyheten litt bedre for Liverpool – er at Tottenhams bortekamp mot Chelsea har fått ny dato. Den ble utsatt da Chelsea møtte Liverpool i ligacupfinalen – og skal nå spilles torsdag 2. mai kl. 20.30 norsk tid.

Så dersom Liverpool går til Europa League-semifinale og spiller borte mot Marseille eller Benfica, er det ikke slik at Spurs får hvilt seg inn mot Anfield-kampen. De må også i aksjon torsdagen før.

Tottenham har også en hjemmekamp mot Manchester City som må terminfestes. Med City sitt program – dersom de går til semifinale i Champions League – er det ikke utenkelig at det først blir i midtuken mellom nest siste og siste serierunde, onsdag 15. mai.

TV-selskapene venter med to runder

Etter dagens bekreftelse fra Sky Sports, er det kun to Premier League-runder der det ikke har blitt bestemt hva som blir TV-kamper. Det vil TV-selskapene vente med så lenge som mulig, for å se hvor det er spenning.

Det en uansett kan si, er at siste serierunde er bestemt: Liverpool skal møte Wolverhampton på Anfield søndag 19. mai og den kan ikke flyttes.

Nest siste serierunde borte mot Aston Villa er i skrivende stund satt opp som lørdagskamp, 11. mai kl. 16.00, men vil helt sikkert bli flyttet. Den kommer til å bli TV-kamp – og den kommer heller ikke til å bli spilt på lørdagen dersom Liverpool tar seg til semifinale i Europa League, eller om Aston Villa tar seg til semifinale i Conference League. 

Da skal Liverpool i såfall spille hjemme mot Marseille eller Benfica torsdag 9. mai, og Aston Villa skal spille hjemme mot enten Olympiakos eller Fenerbahce. Om bare et av lagene tar seg til semifinale blir kampen flyttet – og begge er store favoritter foran sine kvartfinaler mot Atalanta og LOSC Lille.

Fryser billettprisene neste sesong

Liverpool kommer ikke til å øke billettprisene i 2018-19 sesongen.

Supportergruppene er skuffet over billettøkningen

Billettprisene settes oppSupportergruppene er skuffet over billettøkningen

Liverpool FC bekrefter at prisene skal opp to prosent.