Billettprisene settes oppSupportergruppene er skuffet over billettøkningen

Liverpool FC bekrefter at prisene skal opp to prosent.

Frem til 2023 hadde Liverpool fryst billettprisene i åtte strake sesonger, før billettprisene ble satt opp med to prosent i fjor. Nå skal de opp ytterligere to prosent, melder klubben på sine nettsider.

De begrunner det med at kostnadene har økt med nesten 40 prosent på de siste seks årene med fryste billettpriser.

De skriver videre at økningen blir på mindre enn ett pund per kamp for sesongkortholdere, og at billettene for barn fortsatt blir stående som de er, og at de billigste billettene på stadion fortsatt skal koste ni pund.

Sesongkort blir fornyet mellom 10. april og 27. mai. De billigste sesongkortene for voksne er på The Kop og vil koste 713 pund (opp fra 699 pund), mens de dyreste på Main Stand vil koste 904 pund (opp fra 886 pund)

BILLETTPRISENE: Dette er billettprisene for medlemmer for Premier League 2024/25-sesongen.

BILLETTPRISENE: Dette er billettprisene for medlemmer for Premier League 2024/25-sesongen.

SESONGKORT: Dette er de nye prisene på sesongkort i Liverpool FC.

SESONGKORT: Dette er de nye prisene på sesongkort i Liverpool FC.

Supportergruppene er skuffet

Spirit of Shankly har lagt ut en melding på sosiale medier om dagens nyheter om prisøkningen.

«Det har ikke vært noen meningsfulle konsultasjoner med supporterne om dette, og både Spirit of Shankly, de fleste i supporterstyret og SpionKop1906 er helt imot dette».

«Dette reflekterer ikke diskusjonene vi har hatt med dem da de informerte oss om planene sine. Vi er utrolig skuffet over Liverpool FC».

Protester i andre klubber

Det er ikke bare Liverpool som setter opp billettprisene for neste sesong, og det er alt annet enn populært i en tid der folk har fått dårligere råd. Manchester City har satt opp prisene med fem prosent for neste sesong, noe som førte til protester i ligakampen mot Arsenal forrige helg.

Arsenal har satt opp sine billetter med seks prosent, etter at de også økte med fem prosent i 2023. I Tottenham har prisene blitt satt opp med seks prosent, og de fjerner en tidligere rabatt for nye sesongkortholdere på over 65 år, noe som har vært kontroversielt og har ført til protester.

The Telegraph hadde en sak om billettprisene i Premier League i helgen. Den kan leses her. Den kom før Liverpool FC bekreftet at prisene skulle opp også på Anfield.

Neste sesong vil Anfield ta 61 000 tilskuere, og en forventer seg en stor økning i inntekter på kampdag. Det vil helt sikkert komme reaksjoner også mot LFC, som fra før har så store inntekter på andre felt og som nå vil ha muligheten til å selge enda flere billetter.

«Dette minnet om Steven Gerrard»

Dette skriver avisene«Dette minnet om Steven Gerrard»

Dagen etter Liverpools 3-1-seier handler naturlig nok det aller meste om fantastiske Alexis Mac Allister. Dette skriver avisene.

Innsikt Fre. 05.04. 10:31
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05