– Denne klubben fortjener en manager som er full av energi og kunnskap

Jürgen Klopp gleder seg til å se på Arne Slot-fotball, om han ender opp med å ta over hans jobb.

Feyenoord-sjef Arne Slot er nok bare timer unna å å bli annonsert som Jürgen Klopps erstatter på Anfield, men enn så lenge må vi leve i usikkerheten om at det ikke er 100 prosent sikkert enda.

Det stopper riktignok ikke Liverpools nåværende manager fra å snakke varmt om nederlenderen i opptakten til dagens West Ham-kamp. Tyskeren, som ikke har lest sportsaviser etter tapet mot Everton, har fått med seg at det nærmer seg en avtale.

– Jeg vet ikke hvor langt diskusjonene har kommet, men jeg har selvfølgelig fått det med meg. Det jeg liker med dette er først og fremst at han virkelig ønsker å bli manager her. Det er akkurat slik det skal være. Jeg liker også positiviteten rundt hele opplegget, at folk sier at de ser grem til at han blir den neste manageren.

– Det er en perfekt start, for dette er en helt spesiell klubb, som fortjener en manager som er full av energi og kunnskap. Laget hans spiller utrolig god og spennende fotball. Det er alt jeg vet om ham, for jeg kjenner han ikke personlig, sier Klopp til TNT Sports.

Vil være en del av reisen

Klopp har ved flere anledninger snakket om at han begynner å gå tom for energi og at han trenger en lang ferie sammen med familie og venner etter jobben på Anfield er over. Fra mai av vil han heller gå over i en supporter-rolle, slik som oss.

– Det er ikke merkelig å snakke om dette. Jeg er glad, for jo bedre hender klubben er i, jo bedre er det for meg. Jeg vil følge med på alt og se kamper fra hvor som helst i verden.

– Hvis Liverpool vinner ligaen neste sesong, og jeg ikke står i veien, ønsker jeg å være på plass for å se bussen kjøre gjennom byen, sier han med et smil om munnen.

Siste nytt

Sent fredag kveld kom den endelige meldingen om at Liverpool og Feyenoord hadde kommet til enighet om en kompensasjonsavtale for Arne Slot. Paul Joyce var førstemann ut med nyheten, før så godt som samtlige engelske aviser hang seg på kort tid senere.

Nederlenderen og Liverpool skal alt være enige om de personlige betingelsene, så alt tyder på at det bare er et tidsspørsmål før 45-åringen blir offentliggjort av klubben.

«Liverpool og Feyenoord har kommet frem til en muntlig avtale fredag kveld. Ingenting ser ut til å stå i veien for suksesstrenerens overgang til Anfield. Avtalen vil bli ferdigstilt raskt, ifølge kilder i Rotterdam», skrev blant annet nederlandske AD.

Den endelige bekreftelsen vil nok ikke komme før Liverpools kamp mot West Ham i ettermiddag. Den kampen starter 13.30, så får vi se hva som skjer etter den er over. Spennende tider!

Paul Joyce: Liverpool og Feyenoord har kommet til enighet

Paul Joyce: Liverpool og Feyenoord har kommet til enighet

Det tok tre dager å forhandle frem en avtale, men nå tyder mye på at det til slutt har gått i orden.

Nyheter 26.apr 21:48
The Athletic: Slot tar med seg assistenten og prestasjonssjefen

The Athletic: Slot tar med seg assistenten og prestasjonssjefen

Feyenoord-sjefen er ikke den eneste som ser ut til å bytte ut Feyenoord med Liverpool.

Nyheter 26.apr 22:49