Dette er siste nytt i jakten på Arne Slot

Feyenoord-sjefen skal fortsette samtalene med Liverpool i løpet av dagen, ifølge Fabrizio Romano.

Etter en nytt skuffende tap mot Everton i går kveld, er Liverpools supportere sultefôret på litt gode nyheter rundt klubben. Mange er nok skeptiske til Arne Slot, med fortid i AZ Alkmaar og Feyenoord, men det har blitt mer og mer tydelig at det er han som er mannen Michael Edwards og Richard Hughes ønsker inn dørene på Anfield.

Ryktene rundt 45-åringen startet på mandag, like etter at Ruben Amorim satte seg på flyet til London for å snakke med West Ham. Siden har det kommet flere nyheter som tyder på at en avtale nærmer seg.

Den siste kommer fra Fabrizio Romano, som skriver følgende på Twitter/X torsdag morgen:

«Liverpool ønsker å fortsette samtalene med Feyenoord i løpet av de neste timene for å komme til enighet om en kompensansjon. Det er ikke noen problemer med kontraktsamtalene med manageren eller hans representanter».

Slot skal etter ryktene være svært interessert i å ta over jobben på Anfield så fort Feyenoord godkjenner Liverpools bud på ham. Det første budet, som lå på ni millioner euro (£7,7 millioner), ble avslått onsdag, ifølge David Ornstein.

Når kan han ta over?

Hvis det ender med at Arne Slot blir Liverpools nye sjef, vil han sannsynligvis ta over rollen etter en liten ferie etter sesongslutt i Eredivise. Den nederlandske toppdivisjonen avsluttes den 19. mai, samme dag som Premier League.

Det som har fått samtalene til å starte såpass tidlig, er at Feyenoord etter alt å dømme ikke kan nå PSV på toppen av tabellen, samtidig som Champions League-plassen allerede er sikret. Den nederlandske cupen (KNVB Beker) ble også ferdigspilt forrige helg da nettopp Slot og Feyenoord slo Nijmegen 1-0.

Daily Mail-journalistene Lewis Steele og Dominic King melder mandag at Liverpool ønsker å få på plass avtalen så fort som mulig.

«Ting kan skje veldig fort. Liverpool tok kontakt med Feyenoord onsdag morgen, og planen er å få på plass en avtale så raskt som mulig. Det eneste som gjenstår en kompensasjonsavtalen».

Arne Slot står til 1,22 i odds på å bli Liverpools neste manager på Sky Bet. Ruben Amorim, som er den nærmeste konkurrenten, har gått opp til ti.

– De er begge skalla og fra Holland, men måten de spiller på er veldig forskjellig

Podcast om Arne Slot: – De er begge skalla og fra Holland, men måten de spiller på er veldig forskjellig

Arne Slot er nå det heteste navnet til å bli ny Liverpool-manager. Her kan du lytte til vår dokumentar om den nederlanske 45-åringen.

Podcast 24.apr 16:32
– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Dette er Arne Slot– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Manageren Liverpool linkes til har en veldig stor stjerne i Nederland, hvor han har oppnådd store ting på lite budsjett så langt i sin managerkarriere.

Innsikt 23.apr 17:33