Takket nei til Liverpools første bud, men forhandlingene fortsetter

Nå virker det klart at Arne Slot er den mannen Liverpool vil ha som Klopps erstatter.

Nå skjer det mye, og det virker helt klart at Arne Slot er Liverpools foretrukne kandidat til å overta etter Jürgen Klopp.

David Ornstein i The Athletic melder at Liverpool nå har startet samtaler med Feyenoord om muligheten til å få 45-åringen som sin nye manager.

Klubben skal ha vært diskre frem til nå, og ville ikke at noe informasjon skulle slippe ut, for å vise Feyenoord respekt før søndagens cupfinale, der de vant finalen mot NEC Nijmegen.

Fabrizio Romano er ikke en som ligger på latsiden når det skjer noe rundt spillere eller managere som er på flyttefot. I hans siste oppdatering skriver han at partene nå diskuterer hva kompensasjonssummen skal være på, og at samtalene går bra. Han skriver at Slot er veldig lysten på jobben, og allerede har snakket med klubben om hvem han vil ha med seg i støtteapparatet. Forhandlingene fortsetter. 

Oppdatert: The Athletic hevder nå at Liverpools første bud skal ha vært på ni millioner euro (£7,7 millioner). Det ble avslått. Tidligere har det blitt rapportert at Feyenoord vil ha ti millioner for å slippe Slot, men da spørs det om det er en sum som vil være nok. Uansett fortsetter forhandlingene.

I forhandlinger med klubben

Nå skal Liverpool innlede forhandlinger med Feyenoords daglige leder Dennis te Kloese om hva som skal til for at de lar Slot gå.

Hovedpersonen selv skal være entusiastisk for muligheten til å flytte til Merseyside og overta etter Klopp.

Paul Joyce i The Times skriver mye av det samme, og at Slot ønsker seg jobben. Han skal være innstilt på ta neste steg i karrieren, selv om kontrakten han signerte i fjor ikke går ut før i 2026. 

Richard Hughes skal ha fulgt Feyenoords utvikling de siste sesongene, og kjøpte blant annet Marcos Senesi fra klubben for 12 millioner pund i 2022. Han hentet også Luis Sinisterra fra Leeds i fjor sommer – en annen spiller som hadde slått til i Feyenoord.

Ifølge Ornstein er det ikke slik at Slot er den eneste kandidaten, men han er nå den foretrukne kandidaten. Han har ingen klausul i kontrakten sin, men det har blitt rapportert flere steder at Feyenoord neppe vil stå i veien hans, dersom de får en god kompensasjon. Det har vært snakk om en sum på rundt 8,6 millioner pund (10 millioner euro).

– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Dette er Arne Slot– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Manageren Liverpool linkes til har en veldig stor stjerne i Nederland, hvor han har oppnådd store ting på lite budsjett så langt i sin managerkarriere.

Innsikt 23.apr 17:33
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05