Gode kilder:Arne Slot er en aktuell kandidat

Liverpool viser interesse for Arne Slot fra Feyenoord.

Vi har ventet og ventet på at journalistene som følger Liverpool FC tettest skal komme med et navn og være litt konkret om hvordan det går i klubbens jakt på ny manager.

Nå har det kommet noe – og det er pålitelige Paul Joyce i The Times som melder. Han skriver at Arne Slot fra Feyenoord er en aktuell kandidat som arvtaker etter Jürgen Klopp.

Også Chris Bascombe i The Telegraph har ute en artikkel nå, og melder at Slot nå er favoritten til å overta. Ingen avtale er på plass, men Slot sitt navn skal nå være høyt på ønskelisten som har blitt kortet ned, ifølge ham.

Det er ikke slik at en endelig avgjørelse er tatt, og Michael Edwards og Richard Hughes kommer til å fortsette å se på andre kandidater i tillegg. Det at Bayern München, Barcelona og AC Milan også er på managerjakt denne kommende sommeren gjør prosessen litt mer komplisert. Både Bayern og Barcelona har blitt linket til nederlenderen.

Ifølge Fabrizio Romano har Liverpool allerede vært i direkte samtaler med Slot, og nye samtaler er planlagt.

Klar for å gå videre

Slot har kontrakt med Feyenoord til sommeren 2026, men skal nå være klar for å ta det neste steget i karrieren. 45-åringen takket nei til Tottenham i fjor sommer, fordi han ønsket å lede laget som akkurat hadde vunnet Eredivisie i Champions League.

Det gjorde han i år, og Feyenoord ble nummer tre i gruppen bak Atletico Madrid og Lazio, men foran Celtic. Det nederlandske laget røk ut av Europa League mot Roma, der de ble slått på straffekonkurranse etter å ha spilt 1-1 både hjemme og borte.

Slot skal ikke ha noen utkjøpsklausul i kontrakten sin, men det er forventet at han vil få dra for mindre enn 10 millioner euro. Feyenoord ønsker å beholde manageren sin, og sportsdirektør Dennis te Kloese fikk spørsmålet etter søndagens cupfinale mot NEC Nijmegen.

– Vi antar at han også vil være treneren vår neste år, var responsen hans ifølge The Times.

Feyenoord har verken bekreftet eller avkreftet Liverpools interesse på henvendelser fra avisen. Slot skulle egentlig holde pressekonferanse på onsdag før deres ligakamp mot Go Ahead Eagles, men den er blitt kansellert.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Han omvendte tvilende til troende. Nå kan du kjøpe boka om Klopps snuoperasjon i Liverpool

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Leverkusen, Sporting – skal vi lese oss opp på Feyenoord nå?

Leverkusen, Sporting – skal vi lese oss opp på Feyenoord nå?

Det blir skrevet og spekulert mye, men det virker som at veldig lite lekker ut fra Michael Edwards og Richard Hughes sine kontorer.

Kommentar 22.apr 20:09