Den tidligere Liverpool U23-assistenten skal ikke være aktuell som Klopp-arvtaker

Tirsdag har det blitt meldt at Gary O’Neil har blitt intervjuet for jobben. Det stemmer ikke.

På tirsdag kom det rykter og rapporter om at Gary O’Neil fra Wolverhampton hadde blitt intervjuet som en mulig kandidat til å overta etter Jürgen Klopp på Anfield.

Det stemmer ikke, ifølge James Pearce i The Athletic.

O’Neil startet karrieren sin som assistent for Barry Lewtas for Liverpools U21-lag i 2020, før veien gikk videre til Bournemouth. Der jobbet han som førstelagstrener da Jonathan Woodgate var manager, og som assistent for Scott Parker, før han ble ansatt som midlertidig og permanent manager i 2022/23-sesongen.

Fikk sparken av Hughes

Kanskje er det linken til Richard Hughes, som er Liverpools nye sportsdirektør, som er grunnen til at O’Neil har blitt linket.

Det var Hughes som ga O’Neil managerjobben både midlertidig og permanent i Bournemouth, men det var også Hughes som sparket O’Neil etter at de hadde holdt plassen etter en meget imponerende fjorårssesong.

O’Neil ble erstattet av Andoni Iraola i fjor sommer. Under to måneder senere hadde han fått ny Premier League-jobb, og overtok Wolverhampton Wanderers på en treårskontrakt da Julen Lopetegui forlot Wolves etter en uenighet med styret.

Wolves har en imponerende sesong, og ligger på 11. plass i Premier League, poenget bak Brighton.

Liverpool møter Wolverhampton i siste serierunde 19. mai, i det som blir Jürgen Klopps aller siste Liverpool-kamp, men ikke et møte med klubbens påtroppende manager.

– Tilbake i spill om et par uker

– Tilbake i spill om et par uker

Jürgen Klopp hadde dårlige nyheter å komme med om Diogo Jota før Merseyside-derbyet.

Nyheter 23.apr 15:20
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05