Han har vært den store favoritten til å overta etter Klopp. Nå gjør West Ham et fremstøt!

Ruben Amorim kan være på vei til West Ham.

Hos bookmakerne har Ruben Amorim vært den store favoritten til å overta etter Jürgen Klopp, helt siden det ble klart at Xabi Alonso ikke blir Liverpool-manager.

Nå skal West Ham gjøre et fremstøt for å få ham til å overta etter David Moyes. Det melder David Ornstein i The Athletic.

Moyes er på utgående kontrakt, og kan forlate London Stadium denne sommeren. I februar sa han at han hadde blitt tilbudt en ny avtale, men han ville ikke ta noen avgjørelse før etter sesongen.

West Ham må derfor legge andre planer, og har Amorim på ønskelisten. Det har vært samtaler mellom partene, ifølge Ornstein.

– Ser mindre sannsynlig ut med Liverpool

Den 39 år gamle manageren er i ferd med å lede Sporting til sin andre ligatittel under hans ledelse, og mange røde vil ha fulgt litt ekstra med på Liga Portugal de siste månedene.

Ifølge Ornstein er Amorim en manager som Liverpool har vurdert, men at det ser mindre og mindre sannsynlig ut at han blir den foretrukne kandidaten til å overta etter Klopp.

Fabrizio Romano har også kommet med noen nye opplysninger om Liverpool og Amorim. Han skriver at det aldri har vært noen enighet mellom partene. Det har vært samtaler, siden han har vært en av kandidatene, men det ble ingen enighet. Nå er kontakten mellom dem på «stand-by», skriver han. 

De siste dagene har oddsen falt drastisk på at Feyenoord-manager Arne Slot kan være aktuell for Liverpool-jobben. Det er Michael Edwards og sportsdirektør Richard Hughes som har fått jobben med å finne klubbens nye manager.

Feyenoord-sjefen har blitt en av favorittene til å ta over Liverpool-jobben

Feyenoord-sjefen har blitt en av favorittene til å ta over Liverpool-jobben

Arne Slot har vunnet Eredivisie og den nederlandske cupen i løpet av sine tre sesonger i klubben.

Nyheter 22.apr 13:49
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Han omvendte tvilende til troende. Nå kan du kjøpe boka om Klopps snuoperasjon i Liverpool

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05