Oppdatert med rapporter fra PortugalHevder Amorim og Liverpool har kommet til muntlig enighet

En kontrakt til 2027 skal ligge på bordet.

Ifølge Florian Plettenberg i tyske Sky Sport, har Ruben Amorim takket ja til å bli Liverpools nye manager.

Portugiseren ønsker å bli klubbens nye sjef, og de siste ukene har Liverpool presset på for at det skal skje, skriver han.

Som portugisiske journalister rapporterte tidligere denne uken, er det snakk om en treårskontrakt til sommeren 2027 som ligger på bordet. Amorim og klubben skal ha kommet til muntlig enighet om at det skal skje.

Må forhandle med Sporting

Han skriver videre at de endelige forhandlingene med klubben hans Sporting fortsatt gjenstår. Det har vært mye snakk om kompensasjonen de vil kunne kreve for å slippe 39-åringen.

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano skal den summen være på 30 millioner euro for portugisiske klubber, 20 millioner euro for utenlandske klubber – men det skal også være en avtale mellom Amorim og klubbledelsen om at de skal kunne slippe ham for 10 millioner euro (£8,5m).

Plettenberg skriver videre at en avtale fortsatt kan kollapse, og at Amorim også har vært på ønskelisten til Bayern, uten at de gikk videre med det. Chelsea skal også ha forhørt seg, ifølge den tyske reporteren.

Portugiseren er bookmakernes store favoritt til å overta på Anfield. Nå er oddsen så lav som 1.35 hos de engelske bookmakerne.

Amorim er i ferd med å lede Sporting til sitt andre ligagull i Liga Portugal siden han overtok klubben i 2020. Da hadde de ikke vunnet ligatittelen på 19 sesonger.

Oppdatering fra Portugal

Den portugisiske journalisten Pedro Sepulveda skriver i en oppdatering at det fortsatt ikke er slik at Amorim og Liverpool har kommet til enighet.

Forhandlingene går bra, men det er fortsatt detaljer som gjenstår. Han skriver videre at det ikke stemmer at Amorim har sagt ja til de betingelsene de røde har tilbudt.

Han også skriver at forhandlingene mellom Liverpool og Sporting ikke har startet.

Vi venter fortsatt på en oppdatering fra journalistene på Merseyside som følger klubben tettest.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Ingen har scoret flere mål mot Manchester United

Ingen har scoret flere mål mot Manchester United

Mohamed Salah passerte Alan Shearer.