– Liverpools interesse for De Zerbi har kjølnet

Italieneren blir ikke vurdert som en av de fremste kandidatene.

Mandag ble det meldt at Bayern München nå har Roberto De Zerbi som sin fremste kandidat til å overta etter Thomas Tuchel til sommeren.

Bayern er i likhet med Liverpool på managerjakt, og har blitt linket til flere av de samme navnene. De Zerbi har ofte blitt nevnt i forbindelse med Liverpool.

Ifølge Jason Burt i The Telegraph har Liverpools interesse for italieneren kjølnet, og han vurderes ikke lenger som en av de fremste kandidatene til jobben. Han skriver samtidig at Brighton-sjefens navn så langt ikke har blitt helt utelukket.

Jakten fortsetter

Det virker ikke som at det er så mange som vet akkurat hvem Liverpool vurderer og hva Michael Edwards og Richard Hughes ser etter, utenom at prosessen vil være datadrevet.

Analytiker Will Spearman hadde allerede klar rapport på aktuelle kandidater så snart Jürgen Klopp informerte eierne i Fenway Sports Group om at årets sesong ble hans siste.

Ruben Amorim er navnet som fortsatt nevnes av alle journalister. Julian Nagelsmann sitt navn går heller ikke bort. Kontrakten hans med det tyske fotballforbundet går ut etter sommerens EM i Tyskland, men ifølge The Telegraph virker det mindre sannsynlig at han vil ønske å ta på seg rollen som Klopps etterfølger.

Forsvarskrise for United før søndagens kamp

Forsvarskrise for United før søndagens kamp

Liveblogg Tir. 02.04. 21:22
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05