Forventer ikke at Feyenoord vil stå i veien

Dersom Liverpool vil ha Arne Slot, vil de trolig få ham.

I dag smalt endelig en nyhet om klubbens jakt på Jürgen Klopps arvtaker fra pålitelige journalister som dekker Liverpool FC tett.

Et samlet pressekorps på Merseyside melder at Arne Slot er en mann Liverpool er interessert i, og at han er den største favoritten til å overta som manager i klubben til sommeren.

Melissa Reddy, som tidligere har dekket Liverpool for flere mediahus, har laget en oppfølgingssak for Sky Sports News, der hun har snakket med den nederlandske journalisten Marcel van der Kraan i nederlandske Telegraaf. Han tror ikke Feyenoord vil stå i veien for Slot, dersom han ønsker å dra.

– Han er den fremste kandidaten for Liverpool, og det var bare et spørsmål om tid før en anne stor engelsk klubb ville banke på døren. Han har ikke bare vært en suksessrik manager, han har vært enormt imponerende med den offensive spillestilen sin, Pep Guardiola-lignende fotball, sier han til TV-kanalen.

– Jeg forventer ikke at Feyenoord vil stå i veien. De vet at han er en ettertraktet manager, men de kommer til å kreve en stor kompensasjon. Han har to år igjen av kontrakten hans som var rekordstor.

Best betalt i Nederland

Slot sin kontrakt skal ha gjort ham til den best betalte manageren i Nederland.

– Aldri tidligere har en manager blitt betalt så høy lønn i nederlandsk fotball, sier van der Kraan.

– Spillerne liker ham, supporterne elsker ham, og det samme gjør klubben – de ønsker ikke at han skal dra. Feyenoord har all rett til å kreve en stor sum, siden han ikke har noen klausul i kontrakten da han forlenget med dem i fjor, sier han.

Da han fikk tilbudet fra Tottenham i fjor sommer, skal han ha hatt en klausul på fem millioner euro. Nå er det ingen klausul, men det er ikke forventet at han blir dyrere enn 10 millioner euro dersom han er mannen Michael Edwards og Richard Hughes går for.

– Slot har lyst på jobben

Chris Bascombe er The Telegraph-journalisten på Merseyside, og skriver at Slot skal være entusiastisk for muligheten til å bygge videre på Jürgen Klopps arv, og kan tenke seg jobben. Fabrizio Romano skriver også at Slot ønsker seg jobben, og at partene skall møtes igjen snart for å diskutere nye viktige detaljer rundt prosjektet.

Det tror også Telegraafs mann i Nederland.

– Han har vært en suksessrik trener, og fikk Feyenoord til å bli ligamestere ved å spille syk, sexy fotball. Det denne mannen får ut på fotballbanen er sexy. Det er ikke noe mer for ham å vinne her, så det neste steget for ham er å komme til en klubb i en større liga, og ingen liga er større for nederlendere enn Premier League.

– Jeg vil bli overrasket dersom Slot ikke slår til på denne muligheten og blir manageren for Liverpool for neste sesong, sier han.

I tillegg til Liverpool, skal Bayern München, Barcelona og Milan også ha vist interesse for Slot.

– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Dette er Arne Slot– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Manageren Liverpool linkes til har en veldig stor stjerne i Nederland, hvor han har oppnådd store ting på lite budsjett så langt i sin managerkarriere.

Innsikt 23.apr 17:33
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05