– Filosofien hans passer fint inn her

Virgil van Dijk fikk spørsmål om Liverpool-linkede Arne Slot etter 0-2-tapet på Goodison Park.

Arne Slot er den klare kandidaten til å ta over Liverpool Football Club etter Jürgen Klopp. Nå har også ryktene som spinner rundt i engelsk presse nådd Liverpools spillere, rettere sagt kaptein Virgil van Dijk.

32-åringen har nok få problemer med å få en landsmann som sjef, om han velger å bli på Anfield de neste sesongene. Spørsmålet er likevel, passer Slot inn på Anfield?

– Det er vanskelig å svare på, men jeg tror Arne Slot kanskje er en av de beste nederlandske trenerne for øyeblikket. Hans spillestil og filosofi passer i Liverpool, så han har det som trengs for å være manager her, sa han i et intervju til Viaplay etter kampslutt i går.

CUPMESTERE: Arne Slot og Feyenoord vant KNVB Beker forrige helg. I Eredivisie cruiser de inn mot en andreplass.

CUPMESTERE: Arne Slot og Feyenoord vant KNVB Beker forrige helg. I Eredivisie cruiser de inn mot en andreplass.

Liverpool-kapteinen vet riktignok at det fortsatt bare er rykter i media som linker Slot til den ledige managerjobben. Han ønsker ikke å kommentere situasjonen noe ytterliggere før det offisielt er i boks.

– Av det jeg har hørt og lest, er det fortsatt et stykke til overgangen er fullført. Vi får se hva som skjer. Det er fortsatt en stund til neste sesong, så vi får starte det fokuset da, fortsatte han.

Et år igjen

Van Dijk er en av flere Liverpool-spillere som går et usikker fremtid i møte. Sammen med Trent Alexander-Arnold og Mohamed Salah, har kapteinen snart bare ett år igjen av kontrakten på Merseyside.

Med Arne Slot potensielt inn dørene på Anfield, ville det riktignok vært svært spesielt om landsmannen ikke signerer en forlenget kontrakt med klubben han har vært i siden 2018.

I starten av april snakket han for første gang om fremtiden etter Jürgen Klopps avgjørelse.

– Det vil bli veldig vanskelig. Jeg er en emosjonell person, og jeg liker ikke å si farvel. Nå er jeg kaptein, så det vil bli fryktelig, siden jeg sikkert også må snakke litt.

– En ny manager vil også ønske å gjøre ting på sin egen måte, og ta med de tingene som han ønsker å bringe inn i laget for at det skal ha suksess. Dersom det er noen spørsmål eller noe den personen ønsker å få råd om fra meg, så vil jeg definitivt bidra med det, sa han da.

Siste nytt rundt Slot er at Liverpool og Feyenoord er i pågående samtaler om kompensasjonssummen for manageren. Den nyheten kommer fra Fabrizio Romano.

Nå har vi kommet til steg fem i sorgprosessen

Nå har vi kommet til steg fem i sorgprosessen

Vi snakket høyt om en potensiell kvadrupel for en måned siden. Nå må vi kanskje ta til takke med et ligacuptrofè og Champions League-kvalifisering.

Kommentar 25.apr 14:00
Dette er siste nytt i jakten på Arne Slot

Dette er siste nytt i jakten på Arne Slot

Feyenoord-sjefen skal fortsette samtalene med Liverpool i løpet av dagen, ifølge Fabrizio Romano.

Nyheter 25.apr 11:15