Gikk på smell tre dager før returkampen i Bergamo

Et toppet Atalanta-lag ledet 2-0 til pause, men kastet vekk to poeng mot nedrykkstruede Verona.

Atalanta - Verona 2-2 (2-0)

Det skal et lite mirakel til for at Liverpool tar seg videre i Europa League etter 0-3 hjemme på Anfield forrige uke, men vi kan ikke gi opp håpet før 90 minutter er spilt i Bergamo.

Det beviste kanskje nedrykkstruede Verona mandag kveld, tre dager før Liverpool besøker Nord-Italia.

Med et toppet mannskap og en Gianluca Scamacca i form, hadde Gian Piero Gasperinis mannskap få problemer med å gå til pause med en 2-0-ledelse. Så snudde alt etter hvilen.

Bortelaget reduserte like før timen var spilt, før utligingen også satt fire minutter senere. Etter det fortsatt Verona å produsere sjanser, samtidig som Atalanta tok ut flere av sine viktigste spillere. Kampen endte til slutt 2-2 på Gewiss Stadium.

Slik startet Atalanta: Carnesecchi - Toloi, Djimisiti*, Hien* - Holm, Pasalic*, Ederson*, Ruggeri* - Koopmeiners* - De Ketelaere*, Scamacca*

*Startet mot Liverpool.

Gian Piero Gasperini sendte utpå et toppet mannskap mot Verona, tre dager før returkampen mot Liverpool.

Gian Piero Gasperini sendte utpå et toppet mannskap mot Verona, tre dager før returkampen mot Liverpool.

Er det en mulighet?

Mange har nok allerede gitt opp en potensiell plass for Liverpool i semifinalene i Europa League, men hvis det er noen som kan snu dette, er det Jürgen Klopps Liverpool-mannskap.

Det er kanskje en helt uvesentlig statistikk i et dobbeltoppgjør, men det er naturligvis greit å ha i bakhodet at ingen engelske klubber har tatt flere poeng etter å ha ligget under i Premier League denne sesongen. 

«Mentality monsters»-begrepet er kanskje dumt å dra opp etter en slik uke de røde nettopp har hatt, men vi må heller ikke glemme hva som har skjedd tidligere denne sesongen.

Alt kan skje mot Atalanta på torsdag kveld, og selv om det sannsynligvis ikke blir avansement denne gangen, vil nok Klopp og co gå all-in for å prøve å gjøre det beste ut av det. Ingenting er umulig!

Daily Mail: «Liverpool vil ikke stå i veien for en overgang til sommeren»

Daily Mail: «Liverpool vil ikke stå i veien for en overgang til sommeren»

Har Caoimhin Kelleher spilt sin siste kamp i Liverpool-trøyen?

Nyheter 15.apr 21:31
Definisjonen på «slow starters» denne sesongen

Definisjonen på «slow starters» denne sesongen

Det tok 14 minutter før Eberechi Eze sendte bortelaget i ledelsen på Anfield.

Nyheter 15.apr 20:09