Definisjonen på «slow starters» denne sesongen

Det tok 14 minutter før Eberechi Eze sendte bortelaget i ledelsen på Anfield.

Jürgen Klopp og Liverpool har gjennom hele sesongen fått mye skryt for at de alltid kommer tilbake i kamper veldig sent. Det har ofte kommet på bekostning av noe annet, å starte kamper på bakbeina.

Å snu kamper er aldri en dum ting å ha i verktøykassen, men på en annen side er det vel enklere å heller ta ledelsen enn å måtte jage fra første minutt?

Sannheten er at de røde er et av de verste lagene fra første spark på ballen denne sesongen. En målforskjell på -5 (2-7) er status etter 32 spilte kamper. Jumboplasserte Sheffield United er det eneste laget som har en verre statistikk, ifølge statisitkk-mannen Andrew Beasley.

I løpet av den siste måneden har motstanderlaget tatt ledelsen mot Liverpool i løpet av de første kvarteret. Danny Welbeck Brighton i føringen etter to minutter, før de røde snudde kampen, men mot Crystal Palace ble det helt avgjørende. Eberechi Ezes mål etter 14 minutter spilt ble nemlig matchvinnerscoringen.

Mål før kvarteret i Premier League 23/24

19.08.23, Liverpool 0-1 Bournemouth (Antoine Semenyo 3). Sluttresultat: 3-1.

03.09.23, Liverpool 1-0 Aston Villa (Dominik Szoboszlai 3). Sluttresultat: 3-0.

16.09.23, Wolverhampton 1-0 Liverpool (Hee-chan Hwang 7). Sluttresultat: 1-3.

23.12.23, Liverpool 0-1 Arsenal (Gabriel 4). Sluttresultat: 1-1.

26.12.23, Burnley 0-1 Liverpool (Darwin Nunez 6). Sluttresultat: 0-2.

04.02.24, Arsenal 1-0 Liverpool (Bukayo Saka 14). Sluttresultat: 3-1.

21.02.24, Liverpool 0-1 Luton (Chiedozie Ogbene 12). Sluttresultat: 5-1.

31.03.24, Liverpool 0-1 Brighton (Danny Welbeck 2). Sluttresultat: 2-1.

14.04.24, Liverpool 0-1 Crystal Palace (Eberechi Eze 14). Sluttresultat: 0-1.

Toppscoreren får se eneren av folket etter Crystal Palace-fadesen

Det var bedring fra 0-3-tapet mot Atalanta, men det forteller ikke så veldig mye...

Nyheter 15.apr 18:29