Daily Mail: «Liverpool vil ikke stå i veien for en overgang til sommeren»

Har Caoimhin Kelleher spilt sin siste kamp i Liverpool-trøyen?

Caoimhin Kellehers vårsesong i Liverpool-drakten har utvilsomt gjort iren til en langt mer attraktiv keeper enn han var for bare få måneder siden.

Allerede i fjor sommer var det snakk om at 25-åringen ønsket å være førstekeeper i en annen klubb, men han valgte da å bli værende. Ryktene dukket opp igjen i januar, men Liverpool takket nei til Nottingham Forest sitt bud.

Interessen fra City Ground har ikke roet seg siden da, ifølge Daily Mail-journalist Lewis Steele.

«Nuno Espirito Santo ønsker å forsøke seg på ham igjen til sommeren. Han er en stor fan av Kelleher, og de siste månedene har nok ikke gjort ham mindre interessert. Prislappen har nok også steget siden da».

Med Adrian på vei ut dørene også, er det slett ikke usannsynlig at de røde planlegger mot en sommer med minst en ny keeper inn dørene (om Kelleher forsvinner). Klubben vil ikke stå i veien om Kelleher selv ønsker å reise.

«Liverpool vil sannsynligvis ikke stoppe en overgang om Kelleher ønsker å være førstekeeper et annet sted», skriver Steele.

PRISØKNING: Caoimhin Kellehers vårsesong har gjort keeperen til en svært verdifull spiller for Liverpool.

PRISØKNING: Caoimhin Kellehers vårsesong har gjort keeperen til en svært verdifull spiller for Liverpool.

Linkes til Championship-keeper

Sunderlands førstekeeper Anthony Patterson dras opp som en mulig erstatter til Kelleher. 23-åringen har spilt 43 av 43 kamper i Championship denne sesongen. Han har også representert det engelske landslaget på flere alderbestemte landslag.

En annen potensiell kandidat som andrekeeper er selvfølgelig Viteszlav Jaros, som nå er på det tsjekkiske landslaget etter meget god spill for Sturm Graz i Østerrike. 22-åringen vil sannsynligvis få sjansen når han returnerer til Anfield i sommer.

Når det er sagt, er det ikke helt umulig at Kelleher igjen blir værende, men med en så god vårsesong og sterk interesse, kan det se ut til å gå mot en svært fortjent overgang til en annen Premier League-klubb. Da som førstekeeper.

Kellehers kontrakt med Liverpool går ut i 2026, så de røde har gode kort på hånden i en eventuell budrunde til sommeren. Den irske landslagskeeperen vil nok ikke bli billig for klubben som eventuelt ønsker å få ham mellom stengene.

Med Alisson tilbake i buret mot Crystal Palace, og exiten fra FA-cupen, er det ikke usannsynlig at 25-åringen har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Definisjonen på «slow starters» denne sesongen

Definisjonen på «slow starters» denne sesongen

Det tok 14 minutter før Eberechi Eze sendte bortelaget i ledelsen på Anfield.

Nyheter 15.apr 20:09
Toppscoreren får se eneren av folket etter Crystal Palace-fadesen

Toppscoreren får se eneren av folket etter Crystal Palace-fadesen

Det var bedring fra 0-3-tapet mot Atalanta, men det forteller ikke så veldig mye...

Nyheter 15.apr 18:29