Store endringer på The Kop neste sesong

Liverpool FC får på plass «safe standing» på hele The Kop.

Sikre ståplasser på Anfield ble først testet i to seksjoner av stadion i 2020/21-sesongen, etter at det ble åpnet for å tillate såkalte «rail seats» på engelske fotballstadioner igjen.

Først ble det installert 7800 slike trygge seter på The Kop og nedre del av Anfield Road Stand. Sesongen etter kom det 2500 nye. Det ble installert ytterligere 3000 slike seter på The Kop i fjor sommer.

Med fjorårets endringer ble det 7425 slike seter på The Kop, som gjorde at 55 prosent av supporterne på den tribunen kan se kampen stående.

Fyller hele The Kop

Liverpool FC bekrefter nå at testperioden har vært vellykket, og at hele The Kop skal bli stående for neste sesong.

Arbeidet starter i sommer, og er forventet ferdigstilt i løpet av de første hjemmekampene neste sesong.

Det kommer med det til å være «rail seats» på hele tribunen, slik at alle får lov å stå på kampene bak målet på det som er en av verdens mest kjente tribuner.

HELE TRIBUNEN: Neste sesong kan alle stå på The Kop.

HELE TRIBUNEN: Neste sesong kan alle stå på The Kop.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Siste frist I DAG for å få navnet ditt i Klopp-boka

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
«Kanskje det ble for lett for Liverpool – hvordan kan vi ellers forklare alle bommene fra Szoboszlai, Nunez, Diaz og Salah?»

Dette skriver avisene:«Kanskje det ble for lett for Liverpool – hvordan kan vi ellers forklare alle bommene fra Szoboszlai, Nunez, Diaz og Salah?»

Den engelske pressen klør seg i hodet og spør seg hvordan i alle dager Liverpool ikke vant kampen på Old Trafford.

Innsikt 08.apr 12:22