Romano: Alt er signert - kunngjøring ventet denne uken

Nå virker det bare å være et spørsmål om tid før Arne Slot blir presentert som Liverpools neste hovedtrener.

I helgen meldte flere medier at Liverpool og Feyenoord var kommet til muntlig enighet om en overgang for hovedtrener Arne Slot til de røde. Mandag melder Fabrizio Romano at alle dokumenter er signert, og at det nå bare er et spørsmål om tid før vi får den offisielle kunngjøringen. 

Ifølge Romano vil kunngjøringen komme i løpet av ukene, så snart de to klubbene har funnet ut hvordan nyheten skal presenteres. 

Feyenoord har i likhet med Liverpool bare tre kamper igjen av årets sesong, og som de røde har de nå bare æren igjen å spille for. Slot sitt lag er nummer to i Eredivisie, ni poeng og 30 i målforskjell bak suverene PSV, og tolv poeng foran Twente på tredjeplass. Liverpool har på sin side i praksis sikret Champions League-spill neste sesong, og trenger bare ett poeng til for å sikre tredjeplassen. Det finnes fremdeles en matematisk mulighet for seriegull, men det er lite som tyder på at både Arsenal og Manchester City kommer til å kollapse samtidig som Liverpool vinner sine siste kamper. 

Dermed er det lite som står i veien for at klubbene kan komme med en kunngjøring selv om sesongene ennå ikke er helt ferdigspilt. 

Hovedtrener

I forrige uke uttalte Slot at han ønsker å bli Liverpool-trener og at han håpet at klubbene kunne komme til enighet. For vi som følger klubben blir det uvant å skulle kalle den nye sjefen for hovedtrener i stedet for manager. Slot vil nemlig i motsetning til Klopp i hovedsak konsentrere seg om det som skjer på treningsfeltet. 

«Planen er at han skal fokusere på trening og forberedelser med førstelaget, samtidig som han rapporterer til Richard Hughes. Han vil igjen ha ansvar for rekruttering og andre aspekter av fotballavdelingen. Duoen jobber under Michael Edwards», skrev The Times i helgen.

Jürgen Klopp kom også med nye kommentarer om den forventede Slot-signeringen i et intervju med TNT Sports:

– Jeg vet ikke hvor langt diskusjonene har kommet, men jeg har selvfølgelig fått det med meg. Det jeg liker med dette er først og fremst at han virkelig ønsker å jobbe her. Det er akkurat slik det skal være. Jeg liker også positiviteten rundt hele opplegget, at folk sier at de ser frem til at han blir den neste i jobben.

Vi venter nå i spenning på neste pressemelding fra Liverpool FC!

Ga spillerne tre dager fri

Ga spillerne tre dager fri

Først på onsdag er spillerne tilbake på AXA Training Centre.

Nyheter 29.apr 15:01
Dette har skjedd i Liverpools managerjakt den siste uken

Dag for dag:Dette har skjedd i Liverpools managerjakt den siste uken

Fra «outsider» til storfavoritt, nå er alt klart for at Arne Slot blir Liverpools nye sjef.

Innsikt 28.apr 21:21