Bekreftet: Blir med Slot til Liverpool

Ruben Peeters sin rolle i Liverpools støtteapparat er bekreftet.

David Lynch skriver mandag i en artikkel for This Is Anfield at Ruben Peeters sitt agentbyrå har bekreftet at 32-åringen blir med i støtteapparatet til Arne Slot i Liverpool FC. Det ble meldt så tidlig som i april at Peeters kom til å slå følge med Slot, og nå kommer altså bekreftelsen. 

I Feyenoord har Peeters jobbet som prestasjonssjef - head of performance. I Liverpool skal han ha en liknende stilling når han blir sjef for fysisk prestasjon på førstelaget - first team lead physical performance. 

Lynch skriver at det ser ut til at Peeters vil få en blanding av jobben som ble gjort av Andreas Kornmayer og Andreas Schlumberger, som slår følge med Jürgen Klopp ut dørene i sommer. Forhåpentligvis kan Peeters bidra til at det blir litt færre skader i Liverpool-troppen de neste sesongene enn det vi har blitt vant med i det siste. 

Agentbyrået bekrefter for øvrig at Slots assistent Sipke Hulshoff blir med til Liverpool. Slot sin første offisielle arbeidsdag som hovedtrener i Liverpool er lørdag 1. juni. 

Liverpool FC er på jakt etter flere personer som kan styrke støtteapparatet etter at mange valgte å gi seg da Klopp gjorde det. På LinkedIn søker de etter en ny fysioterapeut, en fysisk trener og en dødballtrener. 

Arne Slots fremtidige hus har en lang Liverpool-link – og ble raidet av aggressive ranere

Arne Slots fremtidige hus har en lang Liverpool-link – og ble raidet av aggressive ranere

Arne Slot vil mest sannsynlig bo gratis når Jürgen Klopp flytter ut.

Reise 25.mai 09:09
Får rollen Rodgers nektet å godta for tolv år siden

Får rollen Rodgers nektet å godta for tolv år siden

Arne Slot er Liverpools nye hovedtrener - ikke manager.