– Under Slot er det ingen pasning uten plan bak

Gernot Trauner var Feyenoords kaptein under Arne Slot. Han tror han vil passe godt på Anfield.

Den østerrikske forsvarsspilleren Gernot Trauner ble hentet til Feyenoord fra LASK Linz i 2021, og Arne Slot gjorde ham til lagets kaptein. Nå har han snakket om å miste manageren, etter at det ble klart at Slot tar over som hovedtrener i Liverpool FC.

– Han var en veldig viktig faktor for at jeg skulle komme til Feyenoord, og har alltid stolt på meg. Han er en ekstrem spesialist, og har noen utrolige ideer når det kommer til å holde på ballen, bygge opp spillet og posisjonering. Det er mange detaljer når det kommer til løp og pasninger, sier han i et eksklusivt intervju med Flashscore. Det var thisisanfield.com som omtalte det først.  

Trauner forteller at Slot er en manager som har et øye for detaljer, og en klar plan for hvordan laget skal spille.

– Det er ingen pasning uten at det er plan og tanke bak. Han prøver å flytte på motstanderen og finne åpne rom. Han har en veldig god forståelse for hva han må si i lagmøtene, hvordan han skal behandle folk, og om noen trenger noe annet. Han er på veldig, veldig høyt nivå, og jeg kan definitivt se for meg at at ting skal gå veldig bra for ham i Premier League.

– Kanskje en perfekt match

Han synes det er trist – men forventet – at Slot nå drar videre.

– Det er klart det smerter oss, for vi skulle gjerne fortsatt å ha ham med oss enda lenger. Jeg gråter ikke for ham, for det var åpenbart at han ville ta det neste steget på et tidspunkt. Det var bare et spørsmål om tid før han skulle finne riktig klubb.

– Liverpool og Arne Slot kan være en perfekt match. Jeg ønsker ham alt det beste videre, sier østerrikeren.

Trauner spilte 104 ganger under Arne Slot i Feyenoord. Det var kun Lutsharel Geertruida (127) som var mest brukt.

– Jeg stoler på at de som styrer klubben vet hva de gjør

– Jeg stoler på at de som styrer klubben vet hva de gjør

Trent Alexander-Arnold fikk spørsmål om Arne Slot.

Nyheter 26.mai 11:41
Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05