– Han er på nivå med Jürgen Klopp og Jose Mourinho

Georginio Wijnaldum er full av lovord om Liverpools nye hovedtrener Arne Slot.

Etter at Arne Slot ble bekreftet som Liverpools nye hovedtrener den 1. juni, har vi enda til gode å høre noe fra mannen som skal lede de røde inn i fremtiden. Mange er nok svært interessert i å høre hva sjefen selv har å si, men per nå må vi ta til takke med spillere og managere utenfra for informasjon.

En av dem som nylig har snakket om Slots overgang til Liverpool er Georginio Wijnaldum, som i skrivende stund gjør seg klar for å representere Nederland i EM.

33-åringen, som spilte i Feyenoord (Slots gamle klubb) fra 2004 til 2011, er full av lovord om 45-åringen.

– Jeg trente med Feyenoord tidlig i sesongen (2023/24), så jeg har sett Slots arbeid på nært hold. Det var på et veldig høyt nivå, og jeg likte det godt. Jeg kan sammenligne opplevelsen med Jürgen Klopp og Jose Mourinho, for jeg vil si han er på samme nivå som dem, sa han til Algemeen Dagblad.

– Nederlands beste

Wijnaldum får også støtte av Louis van Gaal, som også har snakket om landsmannen Slot. Få nederlandske managere vet vel mer om å trene et Premier League-lag enn den tidligere Manchester United-sjefen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FA-CUPSEIER: Louis van Gaal var Manchester Uniteds manager fra 2014 til 2016.

FA-CUPSEIER: Louis van Gaal var Manchester Uniteds manager fra 2014 til 2016.

– Han har utvilsomt en stor oppgave foran seg, for Jürgen Klopp har gjort en fantastisk jobb der, og det er alltid vanskeligere å være etterfølgeren.

– Når det er sagt, er han en veldig god teknisk trener. I mine øyne er han for øyeblikket den beste tekniske treneren fra Nederland, sier van Gaal til Sky Sports.

Spørsmålet ble stilt som et oppfølgingsspørsmål på Manchester United-sjef Erik ten Hag, som kom med et par stikk i retning Arne Slot for et par uker siden. Han sa blant annet at «mange hadde vært overdrevent positive til Feyenoord» i 2023/24-sesongen.

Det høres ikke ut som han får støtte fra managerlegenden van Gaal på det punktet.

– Han var enkel å få tak i på det tidspunktet (i slutten av april), så jeg mener Liverpool har gjort et helt riktig valg.

The Athletic-journalist James Pearce har nylig hevdet at Liverpool vil vente til nærmere pre-season med å «offisielt» bekrefte Arne Slot som klubbens nye hovedtrener. Det kan derfor bli et par uker til vi faktisk hører fra 45-åringen.

Endelig får Gomez sjansen i et mesterskap

Endelig får Gomez sjansen i et mesterskap

Liverpool-forsvareren måtte vente til han ble 27 år for å representere England i VM eller EM.

Innsikt Søn. 09.06. 12:01
Bekreftet: Liverpool sender ti (eller elleve) spillere til EM

Bekreftet: Liverpool sender ti (eller elleve) spillere til EM

Ti spillere, syv nasjoner og drøssevis med kamper. Hvem håper du vinner EM av de rødes spillere?

Nyheter Søn. 09.06. 10:32