Gråtkvalt Trent Alexander-Arnold etter kampen– Jeg har ikke grått på flere år. Det viser hvor mye han betyr for meg og klubben

Scouseren klarte ikke holde tilbake tårene da han ble spurt om Klopps betydning for ham etter kampen.

Få personer har hatt større betydning i Trent Alexander-Arnolds liv enn manager Jürgen Klopp. 

Det var tyskeren som ga debuten til den da 18 år gamle gutten i ligacupen mot Tottenham i 2016, og som siden gjorde høyrebacken til en av verdens beste fotballspillere. 

Siden den gang har det blitt 19 mål og 81 målgivende på scouseren, som kun 25 år gammel har vunnet alt han kan med klubben han elsker mest. 

I intervjuet med Viaplay etter kampen, var det tydelig hvor mye Klopp betydde for Trent. 

Oppfylte drømmene

– Han har fått meg til å føle meg som en stor del av tiden hans her. Jeg har utviklet meg som en mann og som en spiller under hans ledelse. Ingenting av dette er mulig uten ham. Det er vanskelig å finne ord for en person som oppfylte alle drømmene dine. 

– Han har endret livet mitt og livet til alle rundt meg, hele familien min. Dette var bare mulig på grunn av ham. Jeg kan aldri takke ham nok, han oppfylte drømmene mine. En stor takk for det. 

At den vanligvis svært balanserte Alexander-Arnold blir rørt, hører til sjeldenhetene.

– Jeg blir aldri rørt, spør familien min eller hvem som helst, jeg har ikke grått på flere år. Det er veldig merkelig, men det viser hvor mye han betyr for meg og klubben. 

Under kan du se hele intervjuet med Trent. 

Vokst som mann og spiller

Scouseren understreker at alle spillerne har blitt bedre under tyskerens ledelse. 

– Han er fantastisk. Han kom inn, vant alt, utviklet alle spillerne - ingen spillere har ikke blitt mye bedre under hans ledelse. Han har gjort meg til det jeg er i dag, fra en ung gutt til en mann som vet hvordan å spille fotball. 

– Han har vært der for meg på og utenfor banen for å veilede meg gjennom opp- og nedturene som en ung fotballspiller. Han har formet meg til en leder nå, takk for det. 

Natt til mandag ventet en fest med venner og familie for å ta farvel med tyskeren. Alexander-Arnold tror ikke det kommer til å gå helt opp for ham at Klopp har tatt farvel før han møter den nye manageren til sesongoppkjøringen. 

– Vi har en avskjedsfest planlagt for ham, den også blir følelsesladet. Vi kommer nok til å merke savnet når vi kommer tilbake etter sommeren. 

Under kan du se den rørende videoen Trent har publisert av reisen under Klopp. 

– Jeg forventet å bryte sammen, men det skjedde ikke

– Jeg forventet å bryte sammen, men det skjedde ikke

Jürgen Klopp har fullført sitt siste intervju som Liverpool-manager.

Van Dijk kjempet med tårene under den siste Klopp-klemmen

Van Dijk kjempet med tårene under den siste Klopp-klemmen

Kapteinen var klar for kamp, men kunne ikke vært forberedt på øyeblikkene som oppsto etter sluttsignalet.