– La oss få mest mulig ut av den siste tiden vi har sammen

I kveld spilles den nest siste kampen under Jürgen Klopp på Anfield.

Det er kun to kamper igjen på Anfield med Jürgen Klopp som manager. Nå skal alle flaggene frem, og The Kop skal pyntes til fest.

Manageren selv er også opptatt av å få mest mulig av den tiden som er igjen. Det skriver han i dagens kampprogram.

– Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke er i et slikt modus der jeg fokuserer på min egen situasjon, og det har ikke forandret seg. Tiden for å reflektere vil komme, men er ikke nå. Samtidig er det udiskutabelt at disse to siste hjemmekampene blir mine siste på Anfield som manager, skriver han i søndagens kampprogram.

– Forhåpentligvis kan vi få mest ut av den siste tiden vi ha sammen. For meg betyr det at vi spiller god fotball, står sammen med folkene våre, gjør alt det vi kan for å gjøre Anfield til et spesielt sted og Liverpool til den utrolige klubben den er.

Kvalifisert for Champions League

Manageren skriver også om at klubben nå er kvalifisert for Champions League neste sesong, etter at Tottenham ikke klarte å slå Chelsea på torsdag. Nummer fire er det dårligste de røde kan bli på tabellen denne sesongen.

– At vi klarte å komme over streken og få Champions League var et veldig viktig mål, skriver han.

– Vi hadde det moro i Europa League denne sesongen, og skulle gjerne vært med litt lenger enn det vi var, men samtidig vet vi alle hvor viktig Champions League-fotball er for denne klubben. Samtidig er det til hjelp for fremtiden, og understreker hvilken progresjon vi har hatt sammenlignet med hvor vi var forrige sesong.

– Vi vet også at dette er målet til motstanderen vår, og det sier mye om jobben Ange Postecoglou har gjort i Tottenham at de er involvert i det i hans første sesong der. Jeg tror alle som har sett Spurs spille denne sesongen vil ha beundret måten de spiller på, og jeg er definitivt en av dem.

Liverpool - Tottenham spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Drømmen hans var å spille under Jürgen Klopp

– Drømmen hans var å spille under Jürgen Klopp

Neil Danns forteller liverpool.no om sønnens vanvittige sesong, og sjokket da Klopp meldte sin avgang.

Innsikt Søn. 05.05. 09:03
Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05