Ny langtidskontrakt for Gordon

19-åringen forlenger med Liverpool etter å ha kommet tilbake fra skademarerittet.

Liverpool FC skriver fredag at Kaide Gordon har skrevet under på en ny langtidskontrakt med klubben. 19-åringen som kom til klubben fra Derby for tre år siden er tilbake etter et langvarig skademareritt og håper nå å ta steget inn på førstelaget, der han står med syv kamper så langt. 

Kantspilleren fikk prøve seg allerede høsten 2021 og leverte flere gode kamper den sesongen, da han bidro til trofeene i ligacupen og FA-cupen. Men vinteren 2022 pådro han seg en langtidsskade i ryggen, og det var ikke før i høst at han for alvor var tilbake. 

Større og sterkere enn før skadeoppholdet fikk han spilletid i Europa League mot Union SG, i Premier League mot Bournemouth og i FA-cupen mot Southampton. 

De siste ukene har han spilt for U21-laget, og forrige helg sendte han de røde til kvartfinalen i sluttspillet i Premier League 2 med to scoringer mot Crystal Palace.