Slettet alle Liverpool-bildene på Instagram

Darwin Nunez sin Instagram-konto har fått mye oppmerksomhet etter kampen mot Tottenham.

Mye har handlet om Darwin Nunez på sosiale medier etter søndagens 4-2-seier over Tottenham. Spissen kom inn som innbytter og bemerket seg ikke i særlig stor grad, men likevel ble det skrevet mye om Nunez søndag kveld. 

Grunnen til det er at han tilsynelatende har valgt å slette alle Liverpool-relaterte bilder på sin Instagram-konto. Bildene som ligger igjen på profilen er enten fra tiden i Benfica eller fra landskamper for Uruguay. I tillegg er det noen bilder av familien. 

Det spekuleres i om Nunez har valgt å slette bildene på grunn av hets fra supportere på Instagram. Det vil i så fall ikke være første gang noen velger å ta grep som følge av hets. Cody Gakpo, Jarell Quansah og Mohamed Salah har også vært gjenstand for mye ufine meldinger i kommentarfeltet denne sesongen, og det er de langt fra alene om. 

Lite rødt å se på Nunez sin Instagram.

Lite rødt å se på Nunez sin Instagram.

Ikke tatt grep

Selskapene som står bak de mest populære sosiale mediene har av flere spillere blitt oppfordret til å gjøre mer for å stenge ute de verste trollene, men det ser så langt ikke ut til å hjelpe. 

I april 2021 gikk det engelske fotballforbundet, Premier League, Football League, Women's Super League, Women's Championship, spillerforeningen, managerforeningen, dommerforeningen, Kick It Out, Women in Football og supporterforeningen sammen om en felles boikott av sosiale medier. Da var det stille fra alle aktører i tre dager som en markering mot rasisme og hets, men tre år senere er det gjort lite for å få slutt på problemet. 

En av spillerne som har tatt opp den samme kampen er Andy Robertson. Skotten har valgt å skjerme sin familie fra sosiale medier.  

– Misforstå meg rett, jeg liker å legge ut ting. 99% av det som blir kommentert er positivt, men det er den siste prosenten som sitter igjen med deg når du lukker appen.

– Folk skal få ha meninger, og fotball er basert på det, men å si at jeg burde få en langtidsskade er å gå for langt, sa han i 2022. 

Forhåpentligvis får Nunez og de andre som opplever hets på sosiale medier oppfølgingen de trenger i Liverpool FC. 

– Jeg har tatt et valg, og i løpet av de neste dagene eller ukene kommer den offisielle bekreftelsen

Ble hyllet i sin nest siste hjemmekamp– Jeg har tatt et valg, og i løpet av de neste dagene eller ukene kommer den offisielle bekreftelsen

Avskjeden har startet for Arne Slot og Sipke Hulshoff i Feyenoord. Etter Liverpools kamp fikk Cody Gakpo spørsmålet.

– Jeg tror mange supportere ville tatt et trofé og Champions League-plass før sesongen

– Jeg tror mange supportere ville tatt et trofé og Champions League-plass før sesongen

Liverpool var tilbake på sitt beste i 60 minutter mot Tottenham, og to av de som leverte varene for de røde var målscorerne Andy Robertson og Harvey Elliott.