Har vært aktuell for jobben som keepertrener

Arne Slot ville ha sin finske keepertrener med til Liverpool.

Da Jürgen Klopp bestemte seg for at tiden hans i Liverpool var over, bestemte også keepertrenerne John Achterberg og Jack Robinson at tiden var inne for å finne seg noe nytt.

Claudio Taffarel er fortsatt igjen, men det er ingen tvil om at de røde må få plass en ny keepertrener, og det begynner å haste litt. Det er under en måned til pre-season starter.

En som forteller at han var aktuell, er Jyri Nieminen. Han måtte legge keeperhanskene på hylla i 2013, og startet da sin trenerkarriere.

I STØTTEAPPARATET: Jyri Nieminen (med ring rundt), har vært en del av støtteapparatet rundt Arne Slot siden i fjor sommer.

I STØTTEAPPARATET: Jyri Nieminen (med ring rundt), har vært en del av støtteapparatet rundt Arne Slot siden i fjor sommer.

Tviler på det skjer

Finnen Nieminen er bare 36 år gammel, og har vært Slot sin keepertrener det siste året. Han kom til den nederlandske klubben i fjor sommer, etter to år i New York Red Bulls, der artikkelbildet er hentet fra.

På sin egen Linkedin-profil skriver han om interessen, og hva som har skjedd. Det var Lewis Steele i Daily Mail som først delte sitatene.

– Det med Liverpool var aktuelt, og det er klart at jeg tenkte på det, skriver han.

– Det er mest sannsynlig at jeg vil fortsette i Feyenoord også neste sesong. Dersom situasjonen endrer seg, så endrer den seg, skriver han videre.

Nieminen har kontrakt med Feyenoord i ytterligere to sesonger.

Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Hadde det ikke blitt hattrick, hadde ikke Gakpo blitt Liverpool-spiller

Hadde det ikke blitt hattrick, hadde ikke Gakpo blitt Liverpool-spiller

Cody Gakpo lot scoringene avgjøre.

Nyheter Tor. 06.06. 18:10