– Jeg er sikker på at det kommer noen nye spillere

Andy Robertson forventer å få et par nye lagkamerater i løpet av sommeren.

I disse dager er Andy Robertsons fokus på alt annet enn Liverpool og Arne Slot. Mandag kveld startet han som kaptein for Skottland i 2-0-seieren over Gibraltar, før Europamesterskapet i Tyskland starter om et par uker.

Venstrebacken har likevel stilt opp til intervju med Sky Sports for å snakke om sin nye sjef Arne Slot, og hva som bør forventes av Liverpool i den kommende sesongen.

– Nei, jeg har ikke snakket med han enda. Jeg tror han lar oss være slik at vi kan fokusere på det kommende mesterskapet. Det synes jeg er bra av ham, men jeg er selvfølgelig spent på et nytt eventyr og en ny utfordring også.

– Vår gamle sjef (Jürgen Klopp) var selvfølgelig helt spesiell, og jeg har mye å takke ham for, men det er alltid kjekt med en ny manager, nye ideer og en ny stemme. Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen, sier Robertson.

VENTER SPENT: Arne Slot hadde sin første Liverpool-dag på jobb lørdag 1. juni. Vi har enda til gode å høre noe fra nederlenderen selv.

VENTER SPENT: Arne Slot hadde sin første Liverpool-dag på jobb lørdag 1. juni. Vi har enda til gode å høre noe fra nederlenderen selv.

Meldingen til supporterne

Å gå fra Jürgen Klopp til Arne Slot blir utvilsomt en stor endring for både Robertson og supporterne. Skotten er likevel ikke spesielt redd for hva fremtiden vil bringe.

– Jeg har ikke noe tvil (til det nye prosjektet), og jeg tror vi kan opprettholde formen vi viste forrige sesong. Av alt jeg har hørt er den nye treneren veldig flink, så jeg gleder meg spesielt mye til å se det på nært hold.

– For supporterne som står på utsiden vil jeg si at vi må være åpen for endringer og være positive. De siste åtte-ni årene har vært helt spesielle, og vi ønsker å fortsette med det samme. Vi har sett andre klubber bytte managere flere ganger, men nå vet vi at det er oss. Det er kanskje en litt ukjent følelse for mange, men troppen vår er veldig, veldig god, sier Robertson videre.

Slot vil uansett komme til Anfield med mye press. Liverpool var lenge i tittelkampen, men måtte til slutt ta til takke med Champions League-kvalifisering. Det ble også cupgull i Ligacupen, samtidig som troppen er yngre og har mer kvalitet enn på lenge.

Forventer signeringer

Så langt har de røde blitt linket til en rekke spillere før overgangsvinduet i Premier League åpner den 14. juni, men de mer konkrete rapportene og ryktene har ikke kommet enda. Robertson forventer i alle fall å se noen nye fjes inn dørene til sommeren.

– Målet nå er å fortsette den gode formen fra forrige sesong med en ny manager, med et godt fotballag. Jeg er sikker på at det vil komme noen nye spillere også. Etter det må vi prøvde å gjenskape noe av det vi har klart tidligere.

– Vi ønsker å være med gjennom hele sesongen, for vi er gode nok til å kjempe om Premier League-tittelen. I Liverpool vil det uansett være press fra supporterne om å vinne trofeer og kamper. Slik er det hver eneste sesong, uansett hva utgangspunktet er.

Avslutningsvis kommer skotten med noen oppmuntrende ord om sin nye sjef.

– Han ønsker selvfølgelig å gjøre det samme (å vinne trofeer). Han har også gjort det tidligere, så den følelsen har han kjent på. Vi skal prøve å spille opp mot vårt beste, så får vi se om vi klarer å gjøre det igjen.

Du kan se intervjuet med Andy Robertson her:

Nevner ni Premier League-spillere i jakten på forsterkninger

Nevner ni Premier League-spillere i jakten på forsterkninger

This is Anfield-journalist Jack Lusby har sett på potensielle kandidater for Liverpool i sommer.

Nyheter Tir. 04.06. 10:37
Scouseren leverte en sterk søknad om å bli en av Englands midtbanespillere i EM

Scouseren leverte en sterk søknad om å bli en av Englands midtbanespillere i EM

Gareth Southgate fikk se Trent Alexander-Arnold briljere mot Bosnia mandag kveld.

Nyheter Tir. 04.06. 09:02