– Vi har vært på en spesiell reise siden han kom inn dørene her

Andy Robertson hyllet manageren og mennesket Klopp i intervjuet etter kampen.

Selv om Jürgen Klopp prøvde så godt han kunne å få oppgjøret mot Wolves på søndag til å handle om noe annet enn seg selv, var det umulig. 

Tyskeren ble feiret før, under og etter kampen, og fikk sin velfortjente hyllest etter nesten ti år i klubben. 

En som har vært med på store deler av tyskerens suksess er Andy Robertson, som ble hentet til klubben i 2017. Skotten hadde bare gode ord å si om manageren da han ble intervjuet av LFC TV etter kampen.

Fra gutt til mann

– Man må nyte disse øyeblikkene. Det handler alltid om laget, men noen ganger handler det om individer. Vi har hatt lignende stunder da folk som Bobby (Firmino) og Millie (James Milner) forlot oss, men denne er enda større. 

– Han fortjener all hyllesten han får. Alle elsker ham her, og jeg tror vi kunne solgt ut stadion 10 eller 20 ganger. Det er det han har skapt her. Vi har vært på en spesiell reise siden han kom inn dørene her. 

Skotten har siden han kom til klubben som 23-åringen rukket å bli 30 år gammel, og har blitt en viktig del av lagets ledergruppe. Det har Klopp en stor del av æren for. 

– Jeg kom som en relativt ung gutt på 23 år, og var ikke en far. Det har endret seg nå, og han har alltid vært den første som er der for meg. I vanskelige stunder og gode stunder har han alltid vært den første til å ta opp telefonen eller sende en melding for å sjekke alt alt er ok. 

– Det er slike ting folket ikke ser. Som en manager kan man snakke hele dagen om ham, men som person har han gjort mye for alle sammen og derfor kommer han alltid til å ha en spesiell plass i hjertene våre. 

Prøvde å avlede oppmerksomheten

Selv om Klopp prøvde å få det til å handle om andre enn seg selv, var det umulig etter søndagens kamp. 

– Nå må vi gå videre, men det blir etter at vi har gitt ham en skikkelig avskjed. Han er en spesiell person og fortjener hvert øyeblikk han får. 

– Han kommer til å gjøre det på typisk Klopp-vis, og prøve å få det til å handle om noe annet enn seg selv - men det skal vi sørge for at han ikke får til! 

PROFESJONELL: Robertson og spillerne måtte holde seg profesjonelle før følelsene kunne slippes løs etter kampen.

PROFESJONELL: Robertson og spillerne måtte holde seg profesjonelle før følelsene kunne slippes løs etter kampen.

Robertson sier at tyskeren prøvde å få det til å handle om andre ting enn seg selv før kampen, men at han ikke lyktes med det. 

– Han prøvde å få det til å ikke handle om ham før kampen og slike ting, men så snart vi hørte mottakelsen fra supporterne når vi kjørte inn med bussen skjønte vi at det var umulig. 

– Han prøvde å gjøre lagmøtet så profesjonelt som mulig, men vi visste alle at søndag var hans dag, og vi ønsket å levere en prestasjon for ham. Vi fikk seieren, og nå får han avskjeden han fortjener. 

Van Dijk kunne ikke berolige supporterne om fremtiden i klubben

Van Dijk kunne ikke berolige supporterne om fremtiden i klubben

Det er fortsatt ingenting nytt angående nederlenderens kontraktsituasjon.

Nyheter 20.mai 14:33
Jaros holdt nullen og ble seriemester i Østerrike

De utlånte: Jaros holdt nullen og ble seriemester i Østerrike

Den tsjekkiske målvakten ble historisk med sitt østerrikske lag.

Nyheter 20.mai 13:25