Hevder Adrian vil takke nei til kontraktstilbudet

Adrians ønske om å returnere til hjemlandet skal ikke ha endret seg etter tilbudet om forlengelse i Liverpool FC.

I forrige uke offentliggjorde Liverpool FC listen over spillerne som slippes gratis når kontrakten utløper i sommer, og det var en overraskelse at ikke tredjekeeper Adrian var å se blant dem. I stedet kunne klubben melde at veteranen har fått et tilbud om å forlenge kontrakten. 

Men ifølge spanske Mundo Deportivo kommer målvakten til å takke nei til kontraktstilbudet fra de røde. Han er nemlig bestemt på å returnere til hjemlandet Spania, og han kan se ut til å ende opp i gamleklubben Real Betis. 

37-åringen innrømmet i mai at han har et ønske om å spille i La Liga igjen elleve år etter at han forlot Real Betis og signerte for West Ham. Han fortalte da at han føler han har flere år igjen før han må legge keeperhanskene på hylla. 

Spillerne som forlater Liverpool 30. juni

Førstelaget

Joel Matip (32), Thiago Alcantara (33).

U18- og U21-nivå

Luke Hewitson (19), Niall Osborne (19), Adam Lewis (24), Nathan Giblin (18), Francis Gyimah (17), Cody Pennington (17), Melkamu Frauendorf (20), Mateusz Musialowski (20). 

This Is Anfield skriver at han ikke kommer til å bli førstekeeper dersom han signerer for Betis. I stedet vil han trolig bli tredjekeeper også der, bak Rui Silva og Fran Vieites i køen. 

I motsetning til Joel Matip og Thiago Alcantara fikk ikke Adrian noen offisiell avskjed med Liverpool FC etter sesongavslutningen mot Wolves på Anfield. Grunnen til det var åpenbart klubbens ønske om å ha med spanjolen videre. 

Men nå kan det altså gå mot slutten likevel - etter fem sesonger, 26 kamper og intet mindre enn seks trofeer i bagasjen for helten fra Super Cup-finalen i 2019. Adrian har de siste årene opparbeidet seg flere trenerkurs, så alt tyder på at han vil fortsette i fotballen når spillerkarrieren en dag er over.

– Det er ikke alvorlig for Robertson

– Det er ikke alvorlig for Robertson

Bare dager før EM-start har Skottland-kapteinen fått en skade.

Nyheter Man. 10.06. 12:24
Dette kommer til å bli stygt uansett

Dette kommer til å bli stygt uansett

Ingen kommer til å stå igjen som vinnere - uansett hvordan striden mellom Premier League og Manchester City ender.

Kommentar Tir. 04.06. 19:17