Hevder at Liverpool ønsker store summer for «verdens beste andrekeeper»

Mange klubber skal være ute etter Caoimhin Kelleher i sommer.

Caoimhin Kelleher går utvilsomt en spennende sommer i vente etter storspillet for Liverpool i vår. Iren var riktignok ønsket både forrige sommer og i januarvinduet, men da ble det aldri en overgang.

Det kan endre seg i sommer, ifølge This is Anfield-journalist- og Liverpool.no-skribent David Lynch.

Etter en ny imponerende sesong bak Alisson i Liverpool-buret, skal flere klubber være interessert i 25-åringen. Det kommer ikke frem hvilke klubber det er snakk om, men det var Nottingham Forest som prøvde seg på ham for få måneder siden.

Da fikk klubben beskjed om at budet var for lavt, så nå har Liverpool valgt å sette en prislapp på keeperen, skriver Lynch.

«Klubben er forberedt på å kreve langt høyere sum enn 20 millioner pund for å la Kelleher gå. This is Anfield forstår det slik at de røde bare er interessrt i å gi slipp på ham om det kommer et bud som reflekterer hans reelle verdi».

Det er ingen tvil om at Michael Edwards og co ikke har tenkt til å høre på tøvete bud i sommer. I forrige uke rapportere The Athletic at en annen LFC-spiller, Sepp van den Berg, hadde fått en prislapp på 20 millioner pund.

Best i klassen

Å få ekstremt mye for pengene er uten tvil noe Edwards har vært kjent for tidligere. Det beste eksempelet er kanskje Rhian Brewster, som knapt hadde vært i spill for Liverpool før overgangen til Sheffield United. Prislappen på spissen ble til slutt svimlende 23,5 millioner pund.

Siden har det ikke gått så bra med 23-åringen. I løpet av de siste tre sesongene har det nemlig bare blitt fem mål på 77 kamper. Det er ingen tvil om at de røde fikk svært gode penger for ham den gang.

NEGATIV KURVE: Mange supportere klødde seg i hodet da stortalentet ble solgt i 2021. Få angrer nok på den avgjørelsen tre år senere.

NEGATIV KURVE: Mange supportere klødde seg i hodet da stortalentet ble solgt i 2021. Få angrer nok på den avgjørelsen tre år senere.

Brewster er samtidig langt unna det eneste eksempelet på Liverpools knallharde forhandlinger om salg av spillere. Mamadou Sakho (£26M), Dominic Solanke (£25M), Danny Ward (£13M), Harry Wilson (£12M) og Neco Williams (£17M) ble også solgt for gode priser, selv om ingen av dem spilte vesentlige roller i Jürgen Klopps lag.

Slik ser det også ut til å bli denne sommeren, selv om Caoimhin Kellehers viktighet i Liverpool-troppen er ganske mye større enn hos de andre nevnte. De røde har også satt seg selv i en økonomisk situasjon hvor de har få problemer med å vente på det riktige budet.

Det har blitt gjort og det gjøres mye bra i klubben for øyeblikket, noe som også vil bli avgjørende på sommerens overgangsmarkedet.

Adrian tilbys ny avtale – Ti spillere bekreftes ut dørene

Adrian tilbys ny avtale – Ti spillere bekreftes ut dørene

Liverpool Football Club har offentliggjort hvem som forlater klubben den 30. juni.

Nyheter Ons. 05.06. 12:01
Flere klubber sliter økonomisk før sommeren – det gjelder ikke Liverpool

Flere klubber sliter økonomisk før sommeren – det gjelder ikke Liverpool

Premier Leagues lønnsomhets- og bærekraftsregler (PSR) skaper hodebry for flere klubber.

Nyheter Ons. 05.06. 09:04