Observert sammen på ferie i Spania

Jürgen Klopp og Brendan Rodgers ble plutselig observert sammen av en nord-irsk journalist.

Det er ferietid i fotball-Europa, selv om Europamesterskapet i Tyskland sparkes i gang om en uke. De fleste spillerne og managerne har nå reist verden rundt for å nyte litt rolige dager, og vi trenger ikke å lure på hvor Brendan Rodgers og Jürgen Klopp oppholder seg.

Et morsomt bilde har nemlig sirkulert på sosiale medier gjennom lørdagen. Det kommer fra Steve Beacom, journalist i Belfast Telegraph og The Sunday Life. Han møtte nemlig på Brendan Rodgers og Jürgen Klopp ute på tur i Spania.

Vi må nesten forvente at de er i Mallorca, hvor sistnevnte eier en flott og stor villa.

«Tre karer ute i den spanske solen, to fantastiske manager og ett morsomt bilde... Flott å se Brendan og Jürgen så avslappet ut. De koste seg», skriver han på X/Twitter.

Møtet kan ha vært jobberelatert, spesielt med tanke på at Beacom er journalist i Nord-Irland, Rodgers sitt hjemland, men det er ikke sikkert.

«Ulla tok bildet»

Hva de to managerne gjør sammen er vanskelig å si, men de er tross alt gode kolleger, med mye til felles etter flere år i Liverpool Football Club (på ulike tidspunkter).

Det var nemlig Klopp som tok over jobben til nettopp Rodgers da han kom til klubben i oktober 2015. Siden har nord-iren vært innom Celtic og Leicester. I fjor sommer returnerte han til den skotske klubben, hvor han fortsatt er manager.

Like etter Beasley hadde lagt ut bilde på sosiale medier kom han også med en viktig oppdatering. Det var nemlig Ulla, Klopps kone, som hadde tatt bildet av trioen.

«Jeg må rette en stor takk til Jürgens vakre kone Ulla for å ta bilde av oss», skriver han.

Jürgen Klopp vektla blant annet at han var i ferd med å gå tom for krefter da han kunngjorde sin egen av gang fra Liverpool tilbake i januar. Det ser ut som tyskeren nå har funnet roen i varme omgivelser. Det blir nok også litt EM-kamper i hjemlandet når den tid kommer.

Stor økning i interessen for Liverpool på sosiale medier

Stor økning i interessen for Liverpool på sosiale medier

Ingen Premier League-klubber kan måle seg med de røde i 2023/24-sesongen.

Nyheter Lør. 08.06. 13:30
Dette er Arne Slot-studenten som nå linkes til Anfield

Dette er Arne Slot-studenten som nå linkes til Anfield

Yankuba Minteh kan overraskende bli tilgjengelig på overgangsmarkedet i sommer.

Innsikt Lør. 08.06. 11:46