– Han er den verste treneren jeg har spilt for

Mario Balotelli fyrer løs mot Brendan Rodgers, mannen som hentet ham til Anfield.

Mario Balotelli ble hentet til Liverpool på sommeren i 2014, og mange supportere hadde stor tro på at den talentfulle urokråken ville vise veien til målet foran Anfield-publikummet.

Spissen var lenge sett på som et mega-talent, og leverte varene i perioder både i Inter, Manchester City og A.C. Milan. Den historien fortsatte ikke i Liverpool-drakten, og i et ferskt intervju gir han deler av skylden til Brendan Rodgers, mannen som hentet ham til Anfield.

– Brendan Rodgers er den verste trener jeg har spilt for, sa han i et intervju med TVPlay.

INGEN SUKSESS: Mario Balotelli fikk det aldri til å stemme i Liverpool-drakten.

INGEN SUKSESS: Mario Balotelli fikk det aldri til å stemme i Liverpool-drakten.

Italieneren fortsetter intervjuet med å skryte av nord-iren, før han igjen smeller ut med sterk kritikk av den tidligere Liverpool-treneren.

– Han var nummer én når det gjaldt treningsøkter, med ballbesittelse og småspill. Men som person var han en katastrofe.

Klubbnomade

Etter en sesong under Rodgers, i 2014/15-sesongen, ble han utlånt til A.C. Milan i den neste. Få måneder senere tok Jürgen Klopp over klubben og solgte senere italieneren. Han forlot de røde med 28 kamper og fire mål.

Tyskeren hadde så lite interesse av å ha spissen i troppen at franske Nice plukket ham opp på en gratisovergang i 2016. Der fikk han det virkelig til å stemme og scoret 43 mål på 76 kamper for klubben.

Det ble også den siste sesongen med stabilitet. Et opphold i Marseille ble etterfulgt av Brescia, Monza, Sion og Adana Demirspor. Han er fortsatt aktiv og spiller for sistnevnte, men er for tiden ute med en skade.

I anledning Champions League-finalen i vår, var Balotelli en del av ekspertpanelet til BT Sports. Italieneren, som med tiden har fått en frynsete rykte, fikk mye skryt for gode kommentarer, bra ekspertise og humor. Du kan se et klipp fra da Erling Haaland tok turen bort til ekspertpanelet her.

Dette har ikke skjedd siden 1992/1993-sesongen

Dette har ikke skjedd siden 1992/1993-sesongen

Cody Gakpo scoret to mål mot LASK, og føyde seg inn i en knallsterk gruppe med angrepsspillere.

Planlegger store endringer i FA-cupen fra neste sesong

Planlegger store endringer i FA-cupen fra neste sesong

FA-toppene vil gi engelske klubber mer spillerom fra 2024.