Så mye vil Liverpool ha for å selge Kelleher i sommer

Det er uaktuelt å la reserven gå billig på markedet.

I de siste overgangsvinduene har flere klubber blitt koblet med Liverpools reservemålvakt Caoimhin Kelleher.

Sesongen som var fikk 25-åringen også uvanlig mange kamper til han å være, da Alisson Becker var en del ute med skade. Reserven leverte i det beste utstillingsvinduet, eller skal vi si målet.

Det har blitt spekulert i at han vil bli solgt i sommer. Mye fordi at iren rett og slett ønsker å spille fast, og er god nok til det. Kanskje bare ikke i Liverpool så lenge 31-årige Alisson vokter buret.

Om Kelleher selges er neste spørsmål hvor mye Liverpool skal sitte igjen med. 

Dette vil Liverpool ønske

The Athletic skriver at «Liverpool er ikke i en posisjon hvor de må selge. De er klare over Caoimhin Kellehers ønske om å være førstevalg men vil kun vurdere bud på £25 millioner og oppover fordi det er få bedre backup-målvakter i Europa.»

Det er med andre ord litt over halvparten av hva Manchester United punget ut for André Onana.

Ser vi på andre keeper-overganger fra sommeren 2023 hentet Nottingham Forest to stykker. Amerikanske Matt Turner fra Arsenal for rundt £10 millioner, og greske Odysseas Vlachodimos fra Benfica for £7,7 millioner. 

Brighton la £16,3 millioner på bordet for Virgil van Dijks landslagsburvokter, Bart Verbruggen, fra Anderlecht. Brentford kjøpte landsmannen Mark Flekken fra Freiburg for £11 millioner.

En avtale som kan sammenlignes er da Crystal Palace måtte gi for Manchester Uniteds Dean Henderson. Her skal det ha vært £15 millioner, med £5 millioner ekstra i klausuler.

Chelseas avtale for New England Revolutions Djordje Petrovic skal være verdt £12,5+£1,5 millioner, mens de gav £25 millioner for Brightons Robert Sanchez.

£19 millioner er totalpakka Manchester City klarte å få ut av Burnley for James Trafford. Tottenhams førstevalg Guglielmo Vicario kostet £17,2 millioner fra Empoli.

Kieran McKenna synes det er fantastisk å starte mot Liverpool i Premier League-returen

Kieran McKenna synes det er fantastisk å starte mot Liverpool i Premier League-returen

Ipswichs siste Premier League-kamp var på Anfield i 2002, og nå ser de frem til å ønske Liverpool velkommen til Portman Road.

Skal ha forhørt seg om overraskelsen i Italia-troppen

Skal ha forhørt seg om overraskelsen i Italia-troppen

Den unge stopperen som tok Serie A med storm forrige sesong er på Liverpools radar.