Tidligere Slot-elev svarer på Liverpool-ryktene

Den tidligere Arne Slot-eleven Igor Paixao har svart på spørsmål om ryktene som har linket han til et gjensyn med sin gamle trener.

Feyenoord-vingen Igor Paixao har i et intervju med Globo Esporte svart på ryktene som har linket han med en overgang til Liverpool, hvor hans tidligere manager Arne Slot nå er trener.

24-åringen var en av Feyenoords beste spillere i 2023/24-sesongen og leverte tolv scoringer og fire målgivende på 45 kamper i alle turneringer. Brasilianeren kan spille på begge vingene og var en betrodd mann for Arne Slot i hans siste to sesonger for Feyenoord.

Han var med på å vinne cupen med den nederlandske-klubben i år og vant også ligaen med Slot i 2022/23-sesongen. 

– Jeg ser bare ryktene på sosiale medier. Fansen vil ikke at jeg skal forlate Feyenoord, men det er ikke avhengig av meg. Det er meg og agentene mine sammen med styret som vil bestemme den beste veien videre.

– Jeg lytter og ser på sosiale medier. Mange personer tagger meg alltid og spør om jeg skal til Liverpool. Jeg vet ingenting, jeg bare venter. Men nederlandsk fotball er veldig kult. Intensiteten er det som gjør det annerledes.

GODT FORHOLD: Igor Paixao forteller om et godt forhold til sin tidligere trener.

GODT FORHOLD: Igor Paixao forteller om et godt forhold til sin tidligere trener.

Spilleren forteller også om et veldig godt forhold til Arne Slot.

– Han hjalp meg da jeg kom og med utviklingen min, og jeg følte at jeg hjalp ham. Det er bra at alt ordnet seg. Han gjorde en eksepsjonell jobb med troppen vår. Jeg må bare takke ham og ønske ham suksess i Liverpool. Han vil bli savnet, men han må fortsette å jobbe.

Selv om Paixao virker klar over at han blir linket til Liverpool på sosiale medier, har det foreløpig ikke kommet noen troverdige rapporter som sier at de røde er genuint interesserte i å hente han til Anfield.

De siste dagene har det blitt rapportert at Liverpool og Newcastle var i forhandlinger om Anthony Gordon, men forhandlingene brøyt sammen når Geordiene ønsket en byttehandel mot Jarell Quansah.

Så det virker som at Liverpool er ute etter en spiller som kan spille på vingen, men om Paixao er av interesse gjenstår å se.

Skader kan gi Gomez sine første EM-minutter

Skader kan gi Gomez sine første EM-minutter

Joe Gomez har så langt ikke fått noen mulighet til å vise seg frem av Gareth Southgate i sommerens EM i Tyskland, men kan det endre seg i kveld?

Nyheter 30.jun 12:20
Argentina vant med Mac Allister på benken

Argentina vant med Mac Allister på benken

Argentina plasserte Alexis Mac Allister og flere av sine andre største profiler på benken, men vant allikevel fullt fortjent mot Peru.

Nyheter 30.jun 09:02