Tyske medier: Liverpool og Mainz er i samtaler om et salg

Sepp van den Berg kan bli de rødes første salg denne sommeren.

Sepp van den Berg, som imponerte stort på utlån til Bundesliga-klubben Mainz forrige sesong, kan være på vei tilbake til rødtrøyene i sommer. Det melder Sky Sports Germany-journalist Florian Plettenberg på Twitter/X.

«Forhandlinger mellom Liverpool og Mainz, for en permanent avtale for Sepp van den Berg, har startet. Mainz ønsker å beholde 22-åringen også neste sesong, samtidig som spilleren selv er veldig interessert i det samme», skriver han.

Mange håpet kanskje at den høyreiste midtstopperen ville få en sjanse til å vise seg frem i Liverpool-drakten denne sommeren, spesielt med tanke på at landsmann Arne Slot er på vei inn dørene på Anfield og at Joel Matip er ferdig i klubben. Det ser ikke ut til å skje.

Artikkelen fortsetter under.

Ønsker seg vekk

Van den Berg ble hentet som et stortalent fra nederlandske Zwolle i 2019. På det tidspunktet spilte den da 17 år gamle nederlenderen flere kamper i Eredivise, og han hadde også rukket å debutert på det nederlandske U19-laget.

I sin første sesong i rød drakt fikk 22-åringen fire kamper på Liverpools førstelag, men det ble raskt åpenbart at han ikke var på nivået som Jürgen Klopp hadde behov for.

For å bygge opp erfaring, muskler og kvalitet ble han utlånt til Preston i januarvinduet i 2021. Der ble han værende i halvannen sesong, før han returnerte til Liverpool på sommeren 2022.

Med Joe Gomez, Virgil van Dijk, Joel Matip og Ibrahima Konate foran seg i køen, ble han sendt på et nytt utlån i Schalke 04. Etter en sesong, som endte med nedrykk til 2. Bundesliga, reiste han videre til Mainz forrige sommer. Med Klopps gamle klubb spilte han seg raskt til fast plass på laget, som unngikk nedrykk i mai.

Forrige helg kom beskjeden om at han ønsket å reise fra Liverpool i sommer, få dager etter at de røde hadde satt en prislapp på £20 millioner.

– De har ikke hatt tillit til meg så langt, og nå stikker de kjepper i hjulene for fremtiden. Jeg vil fortsette å spille fast hver uke og utvikle meg som spiller, sa han blant annet til Telegraaf i hjemlandet.

Nå tyder mye på at van den Berg også vil få oppfylt ønsket sitt om å fortsette karrieren i en annen klubb.

Werner drømmer om Premier League-fotball i USA og rundt om i verden

Werner drømmer om Premier League-fotball i USA og rundt om i verden

John W. Henry er ikke like opptatt av å ha kamper utenlands.

Nyheter Fre. 07.06. 14:54
– Liverpool tillater ikke slikt i kontraktene

– Liverpool tillater ikke slikt i kontraktene

Det har blitt hevdet at Alexis Mac Allister kan gå for 60 millioner pund. Det stemmer ikke.

Nyheter Fre. 07.06. 13:17