– Liverpool tillater ikke slikt i kontraktene

Det har blitt hevdet at Alexis Mac Allister kan gå for 60 millioner pund. Det stemmer ikke.

Da Liverpool fikk kjøpt Alexis Mac Allister i fjor sommer, gjorde en utkjøpsklausul alt veldig mye enklere. Overgangssummen var bare på 35 millioner pund, og det var ikke noe Brighton kunne gjøre for å stoppe det.

For noen uker tilbake, hevdet den argentinske radiokanalen DSports Radio at spilleren og agenten igjen hadde fått en utkjøpsklausul i kontrakten, og at det bare var 60 millioner pund som skulle til for å få midtbanespilleren ut av Liverpool. Den rapporten ble plukket opp av flere engelske aviser.

Det ble videre påstått at Real Madrid så på Mac Allister som en mulig erstatter for Toni Kroos, som nå legger opp etter EM på hjemmebane.

Stemmer ikke

James Pearce har fått spørsmål om disse ryktene, og svarer på det i The Athletic

«Liverpool tillater ikke utkjøpsklausuler i kontrakter. Du kan gå tilbake til da Emre Can var i samtaler om en ny avtale. Han ønsket en utkjøpsklausul, og Liverpool avslo det. Han endte opp med å gå gratis da kontrakten hans gikk ut sommeren 2018», svarer han.

«Mac Allister skal ikke noen steder».

Mac Allister signerte en femårskontrakt da han kom til Liverpool i fjor sommer. Han har fire år igjen av kontrakten sin med klubben, og leverte en strålende førstesesong.

Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Fikk ikke tettet smutthullet Chelsea utnyttet

Fikk ikke tettet smutthullet Chelsea utnyttet

Premier League fikk ikke nok stemmer til å tette smutthullet.

Nyheter Fre. 07.06. 09:38