Alisson og LFC Foundation samler inn penger til støtte for flomofrene i Brasil

Alisson Becker lanserer sammen med LFC Foundation en auksjon for å samle inn penger til flomofrene i hans hjemstat i Brasil.

Liverpool FC melder at LFC Foundation skal støtte Alisson Becker med å samle inn penger for å hjelpe hjemstaten hans i Brasil etter at den ble rammet av en ødeleggende flom.

De siste månedene har landet blitt utsatt for flommer utløst av styrtregn i den brasilianske delstaten Rio Grande do Sul, fødestedet til Liverpools førstekeeper.

Hundretusenvis av mennesker mistet hjemmene sine som følge av flommen, og over 150 mennesker har dessverre omkommet, og mange sitter igjen uten strøm og trygt drikkevann.

Med støtte fra LFC Foundation, lanserer Alisson en engangsauksjon hvor det vil bli auksjonert bort kampdrakter fra den siste hjemmekampen i 2023/24-sesongen. Drakter fra blant andre Alisson selv, Trent Alexander-Arnold og Mohamed Salah vil bli auksjonert bort for å skaffe viktige midler til flomofrene.

AUKSJON: Det vil bli auksjonert bort drakter fra den Klopps siste Liverpool-kamp.

AUKSJON: Det vil bli auksjonert bort drakter fra den Klopps siste Liverpool-kamp.

Det vil også auksjoneres bort en rekke signerte fotballsko fra Liverpool-troppen, inkludert sko fra klubbkaptein Virgil van Dijk og Alexis Mac Allister.

Auksjonen er åpen nå og alle midlene som samler inn vil bli brukt til å støtte de som trenger det mest. Auksjonen avsluttes kl. 15.00 norsk tid lørdag 13. juli. Auksjonen finner du her.

– Jeg er takknemlig til LFC Foundation for deres hjelp. Virkningen av flommen og regnet i Rio Grande do Sul er massiv. La oss sammen vise folket fra mitt hjemland, Rio Grande do Sul, kraften til «You’ll never walk alone». Hver donasjon vil bli brukt til å hjelpe de som trenger det. Fra bunnen av mitt hjerte – takk alle sammen, sa Alisson om støtten fra Liverpool. 

– Vi er glade for å kunne hjelpe og vise vår støtte. Dette er noe som ligger Alissons hjerte nær, og vi håper at gjennom denne auksjonen og med støtte fra stiftelsen så vil han være stand til å nå målet sitt, og vi får hjulpet de som trenger det til å gjenoppbygge livene sine etter disse massive ødeleggelsene i hjemmene deres, sa Matt Parish, administrerende direktør i LFC Foundation.

I tillegg til auksjonen kan alle som ønsker å gi en donasjon, uansett hvor stor eller liten, gjøre det her.

Liverpool er ikke bekymret for at Salah er misfornøyd

Liverpool er ikke bekymret for at Salah er misfornøyd

Det er ingen bekymringer i Liverpool om at Mohamed Salah er misfornøyd med å gå glipp av sommerens olympiske leker med Egypt.

Nyheter Tor. 04.07. 13:28
Nesten garantert at en Liverpool-stjerne kommer hjem som Copa America-vinner

Nesten garantert at en Liverpool-stjerne kommer hjem som Copa America-vinner

Liverpool har fire spillere fordelt mellom favorittene i sommerens Copa America-mesterskap, og det skal nok mye til for at ingen av dem kommer hjem med en medalje rundt halsen.

Nyheter Tor. 04.07. 10:09