– Jeg håper ikke han prøver å bevise for mye mot sin gamle trener

Det var rykter om at Liverpool og Arne Slot prøvde å hente en av hans gamle elever til Anfield, men nå er han klar for Brighton.

Den nederlandske avisen de Telegraaf meldte for noen dager siden at Liverpool var interessert i å hente Feyenoord sin midtbanespilleren Mats Wieffer, men at klubben meldte seg på i kampen for sent. 

«Arne Slot og Liverpool gjør fortsatt hektiske forsøk på å hente Mats Wieffer, men den engelske toppklubben ser ut til å ha tatt affære for sent. Feyenoord har en muntlig avtale med Brighton på 30 millioner euro pluss store bonuser for overgangen til Mats Wieffer.»

De skrev også at Arne Slot hadde gitt grønt lys for å hente inn 24-åringen, men at Liverpools nye sportsdirektør ikke handlet i tide, og at Wieffer nå nærmer seg en overgang til Brighton.

Nå har den tidligere Feyenoord spilleren også blitt bekreftet klar for sørkyst-klubben og med det så er det åpenbart at Liverpools angivelige «hektiske forsøk» på å hente han ble forgjeves. 

Den talentfulle midtbanespilleren spilte 42 kamper for Feyenoord forrige sesong og noterte seg for seks scoringer og fire målgivende pasninger. 

Benekter at han prøvde å hente han

Arne Slot har også fått med seg at hans tidligere elev har fulgt etter han til Premier League, og til den nederlandske avisen 1908.nl virker han ikke veldig skuffet over at han ikke endte opp på Anfield. 

– Jeg tror det er spesielt flott for ham, når du ser hvor han kommer fra. At han kan ta steget til Premier League to år etter at han kom fra Excelsior. Det er veldig flott for han.

– Det er fantastisk for ham, men også for Feyenoord, fordi det er den største overgangen i klubbens historie.

Wieffer rapporteres å koste the Seagulls €30 millioner, noe som vil slå den tidligere salgs rekorden til Feyenoord hvor de solgte Luis Sinisterra til Leeds for €25 millioner. 

IKKE SNAKKET MED HAN: Arne Slot sier at han ikke gjorde noe forsøk på å hente Mats Wieffer fra Feyenoord.

IKKE SNAKKET MED HAN: Arne Slot sier at han ikke gjorde noe forsøk på å hente Mats Wieffer fra Feyenoord.

Arne Slot snakket ikke bare om hvor flott overgangen var for Wieffer og Feyenoord, han benektet også ryktene som fra de Telegraf som sa at Liverpool hadde prøvd å hente hans tidligere elev.

– Nei, jeg har ikke snakket med Mats. Jeg gleder meg til å møte han da, men jeg håper ikke han prøver å bevise for mye mot sin gamle trener. 

Det virker altså som at det var lite hold i ryktene som linket Wieffer til Anfield, i alle fall om man skal tro Liverpools nye hovedtrener.

– Hvis du jobber i Premier League, blir alle bedre for hver sesong

– Hvis du jobber i Premier League, blir alle bedre for hver sesong

Arne Slot omtaler Premier League som verdens beste liga, og mener derfor Liverpool er nødt til å forbedre seg.

Nyheter Fre. 05.07. 18:11
– Jeg har inntrykk av at van Dijk ønsker å bli

– Jeg har inntrykk av at van Dijk ønsker å bli

Arne Slot og Richard Hughes kom med nyheter angående kontraktssituasjonene til flere av de største stjernene.

Nyheter Fre. 05.07. 14:25