– Jeg liker han og tror han vil passe bra inn i spillestilen min

Arne Slot har stor tro på at Darwin Nunez vil passe bra inn i hans nye Liverpool-lag.

Arne Slot og Liverpool har endelig kommet i gang med pre-season, og nå vil Liverpools nye hovedtrener snart begynne å gjøre seg opp meninger om hvordan han ønsker å sette sammen sitt Liverpool-lag.

Nederlenderen har snakket mye om hvor glad han er for å komme til en klubb hvor han allerede har flesteparten av puslespill-bitene på plass, og at han er en trener som liker å utvikle spillere heller enn å hente nye spillere til alle posisjoner hvor alt ikke fungerer perfekt. 

Han var veldig klar på at han så på det å være etterfølgeren til Jürgen Klopp som noe positivt når han snakket på sin første pressekonferanse som Liverpool-sjef. 

– Jeg tror du kan se det begge veier. Ja, det er store sko å fylle, men jeg arver en tropp og et lag som har en vinnerkultur. Og en av grunnene til at jeg kom hit er at jeg føler at vi har et veldig bra lag, en virkelig god tropp.

– Du kan se på det som at jeg blir etterfølgeren til en som virkelig var vellykket. Men jeg ser på det som ideelt fordi det gir gode muligheter til å vinne noe.

– Jeg liker å jobbe med spillere, jeg liker å utvikle dem, men jeg liker å vinne også, og det er gode muligheter for å vinne noe her i Liverpool. 

UTVIKLING: Liverpools nye hovedtrener liker å utvikle spillere og å få det beste ut av dem.

UTVIKLING: Liverpools nye hovedtrener liker å utvikle spillere og å få det beste ut av dem.

Kan han få det beste ut av Nunez?

Selv om Slot selv sier at han har arvet en veldig god tropp som har gode muligheter til å vinne troféer, så betyr ikke det at han ikke har noen problemer å løse når han har hele troppen sin på plass senere i pre-season.

En av problemene han må løse er hvordan han skal få det beste ut av Darwin Nunez. Uruguay-spissen har lenge blitt sett på som en spiller med et enormt potensial, men uten at han helt har klart å knekke koden med å levere det på jevnlig basis. 

Ifølge Chris Bascombe i the Telegraph er Slot selv optimistisk med tanke på fremtiden med Darwin i sitt nye Liverpool-lag. 

– Jeg liker han og tror han vil passe veldig godt inn i spillestilen min. Jeg har fortalt ham det allerede, sa Slot. 

OPTIMISTISK: Arne Slot er optimistisk med tanke på få det beste ut av Darwin Nunez neste sesong.

OPTIMISTISK: Arne Slot er optimistisk med tanke på få det beste ut av Darwin Nunez neste sesong.

– Han er en av spillerne jeg har snakket med. Han har kanskje slitt litt med å sette sjansene sine, men han kom i gode posisjoner mange ganger. For meg er det helt tydelig hvilken posisjon han skal spille i.

– Jeg har sett at han kan spille i mange forskjellige posisjoner, og jeg har fortalt han hvilke posisjoner jeg ser for meg at han skal spille for meg. 

Det virker i alle fall som at Liverpools nye sjef har lagt en tydelig plan for hvordan han ønsker at Nunez skal spille neste sesong, og kanskje kan nederlenderen hjelpe Darwin med å få ut nivået vi har sett at han har inne.

– Jeg håper ikke han prøver å bevise for mye mot sin gamle trener

– Jeg håper ikke han prøver å bevise for mye mot sin gamle trener

Det var rykter om at Liverpool og Arne Slot prøvde å hente en av hans gamle elever til Anfield, men nå er han klar for Brighton.

Nyheter Lør. 06.07. 12:54
Det kan bli mange røde-dueller de neste ukene - Allerede i natt kommer den første

Det kan bli mange røde-dueller de neste ukene - Allerede i natt kommer den første

Det blir en travelt for de som tenker å følge med på alle Liverpool-spillerene som skal i aksjon i kveld og natt til søndag. Få full oversikt over hvordan det gå med Liverpools spillere i sommerens mesterskap.

Nyheter Lør. 06.07. 11:34