Konate benket igjen da Frankrike tok seg videre til kvartfinale

Ibrahima Konate måtte se lagkameratene sine vinne fra benken, da Frankrike sikret kvartfinale-billetten med en 1-0-seier mot Belgia.

Frankrike - Belgia 1-0 (0-0)

Ibrahima Konate har ikke fått et eneste minutt med spilletid av Didier Deschamps i sommerens EM i Tyskland så langt, og heller ikke mot Belgia fikk Ibou komme ut på gressmatta.

Frankrike vant allikevel kampen 1-0 etter et selvmål av veteranen Jan Vertonghen. Den tidligere Tottenham-spilleren var maks uheldig, da innbytter Randal Kolo Muani prøvde å sende en pasning inn i feltet, og blokkerte pasningen inn i eget nett, bak en Koen Casteels i Belgia-buret. 

Det var en jevn og sjansefattig kamp mellom to av forhåndsfavorittene til å vinne mesterskapet i Tyskland. Franskmennene hadde mest ball og sjanser, men de skapte lite i form av store sjanser. 

Til slutt måtte det altså et selvmål til for å skille lagene, og det var Frankrike som kunne juble for kvartfinale-billett. 

KUNNE JUBLE: Frankrike trakk det lengste strået i åttendedelsfinalen mot Belgia.

KUNNE JUBLE: Frankrike trakk det lengste strået i åttendedelsfinalen mot Belgia.

Les Bleus har slitt med å score mål på tross av at de har en av de mest slagkraftige angrepsrekkene i verden. Kylian Mbappe, Ousmane Dembele, og Antoine Griezmann har alle slitt med scoringsformen i mesterskapet. 

Av franskmennenes tre mål så langt i EM har to av dem vært selvmål, mens det siste ble scoret av Mbappe på et straffespark.

Selv om Frankrike ikke har overbevist like mye som forventet inn mot mesterskapet, så har de uansett kommet seg til kvartfinalen med kveldens seier. Der vil de møte vinneren av Portugal og Slovenia som spiller senere i kveld. 

Med Portugal-seier vil vi få et møte mellom klubbkameratene Diogo Jota og Ibou Konate, selv om begge sannsynligvis starter den eventuelle kampen på benken. 

Kan ha et keepertrener-problem i starten av pre-season

Kan ha et keepertrener-problem i starten av pre-season

Arne Slot må ha hjelp fra Darwin Nunez om han skal ha en keepertrener klar til pre-season-starten.

Nyheter Man. 01.07. 19:59
Darwin kan ta historisk rekord med scoring i natt

Darwin kan ta historisk rekord med scoring i natt

Darwin Nunez har hatt et veldig godt mesterskap for Uruguay i Copa America så langt, og med scoring i nattens kamp kan han ta en historisk rekord.

Nyheter Man. 01.07. 16:42