To Liverpool-spillere kan bli klare for finale i kveld/natt

To av Liverpools spillere skal i aksjon i semifinalene som spilles i EM i kveld og Copa America i natt. Med maks uttelling kan det allerede være to røde finalister innen i morgen tidlig.

Liverpool har fortsatt mange spillere som er bortreist på landslagsoppdrag denne sommeren, og samtlige står med gode muligheter til å nå en finale. 

Allerede i kveld og i natt kan to røde innkassere finale-billett i henholdsvis EM og Copa America. Ibou Konate og hans Frankrike er først ut når de møter Spania i den første semifinalen i EM i Tyskland.

Franskmennene har kanskje ikke spilt på sitt beste så langt i mesterskapet, men kom seg videre fra gruppen sin med en andreplass. I åttendedelsfinalen mot Belgia karet de seg videre med en 1-0-seier, mens i kvartfinalen mot Portugal sist måtte det straffekonk til for å skille lagene, men Frankrike trakk det lengste strået. 

Konate på sin side har ikke fått kontribuert veldig til semifinale-plassen og har blitt sittende på benken gjennom alle de fem første kampene. Han kommer nok også til å bli sittende der i oppgjøret mot Spania med mindre det skulle oppstå skader i det bakre ledet til landslagssjef Didier Deschamps. 

Med seier mot Spania vil han uansett bli den første Liverpool-spilleren som blir klar for en finale i et av sommerens mesterskap.

Der vil han også eventuelt møte flere klubbkamerater fra Liverpool, ettersom Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez kjemper med Virgil van Dijk, Cody Gakpo og Ryan Gravenberch om den siste finalebilletten i morgen klokken 21:00. 

Frankrike - Spania spilles Allianz Arena i München i kveld, 9. juli, kl. 21:00, og kampen vises på TV2. 

MIDTSTOPPER-DUELL I FINALEN?: Vi kan få et møte mellom Ibou Konates Frankrike og Virgil van Dijk sitt Nederland i EM-finalen.

MIDTSTOPPER-DUELL I FINALEN?: Vi kan få et møte mellom Ibou Konates Frankrike og Virgil van Dijk sitt Nederland i EM-finalen.

Macca favoritt til å bli finalist

Alexis Mac Allister og hans Argentina er også i semifinale, men i Copa America i USA. Der får de et gjensyn med Canada som de også møtte i gruppespillet, da vant de 2-0, og Macca fikk en assist. 

Liverpool-stjernen har vært en viktig mann for Lionel Scaloni så langt i mesterskapet og har spilt samtlige minutter unntatt i den siste gruppespillskampen mot Peru hvor han ble hvilt ettersom Argentina allerede var videre til kvartfinalen. 

Han har vært en av Argentinas beste spillere så langt og har bare levert gode kamper til nå, og har også notert seg for to målgivende pasninger. 

Mac Allister og Argentina fikk seg et lite skremmeskudd i kvartfinalen sist da de måtte ut i straffekonk mot Ecuador. Der bommet lagets kanskje største stjerne gjennom tidene, Lionel Messi, men Macca og resten av de argentinske straffeskytterne var sikre og sendte Argentina til semifinale. 

Der møter de regjerende verdensmesterne som nevnt Canada, og er storfavoritter til å ta seg til en finale i mesterskapet i USA. 

I finalen vil de eventuelt også møte en Liverpool-spiller, ettersom Darwin Nunez sitt Uruguay og Luis Diaz sitt Colombia kjemper om den andre finale-billetten på andre side av utslagstreet. 

Argentina - Canada spilles natt til i morgen, 10. juli, kl. 02:00, og kampen vises på V Sport 1 og Viaplay. 

FSG i samtaler for å kjøpe gammel fransk storklubb

FSG i samtaler for å kjøpe gammel fransk storklubb

FSG holder nå samtaler om å kjøpe den franske klubben Bordeaux, som tilfeldigvis også ledes av en tidligere Liverpool-spiller.

Nyheter Tir. 09.07. 13:43
Troverdige kilder: Stortalentet er enig med Liverpool

Troverdige kilder: Stortalentet er enig med Liverpool

De rødkledde sikrer seg stortalentet i kamp mot en rekke klubber.

Nyheter Ons. 10.07. 15:19