Troverdige kilder: Stortalentet er enig med Liverpool

De rødkledde sikrer seg stortalentet i kamp mot en rekke klubber.

Chelseas stortalent Rio Ngumoha kommer til å bli Liverpool-spiller, skriver James Pearce og Fabrizio Romano onsdag ettermiddag.

Ngumoha er bare 15 år gammel og blir sett på som et av de største talentene i landet, og er en av de store juvelene i Chelseas akademi.

Det er ventet at Ngumoha vil slutte seg til Liverpool U18-laget i første omgang. 

Ligacupfinalen var nøkkel

Tidligere i uken meldte blant annet Fabrizio Romano at Liverpool nærmet seg en avtale med spilleren.

Ifølge James Pearce skal ligacupfinalen ha vært en nøkkel for at 15-åringen valgte Liverpool, da han tydelig så at det var en vei til førstelaget for Liverpools akademispillere. 

Romano meldte tidligere i uken at de rødkledde kom til å bryte lønnsstrukturen i akademiet for å sikre seg stortalentet, men ifølge David Lynch er det ikke tilfellet. 

Hvem er Rio Ngumoha?

Ngumoha spiller, som nevnt, for Chelsea og er født i 2008. Han fyller 16 år den 21. juli, om rundt to uker. Forrige sesong spilte han ni kamper for London-klubbens U18-lag, og leverte ett mål og en målgivende pasning på den tiden.

I tillegg til spill for U18-laget til Chelsea har han også rukket å debutere på Englands U16-lag, hvor han står med tre målpoeng på åtte kamper fra en kantposisjon.

Ifølge den ungarske journalisten Bence Bocsakhar han trent med Chelseas førstelag i 2023/24-sesongen. Han skal også være en god dribler med sluttprodukt (mål og målgivende pasninger).

Du kan se litt av hva han har levert for Chelsea og England i videoen ovenfor.

Bekreftet: Tidligere Liverpool-spiller blir ny landslagssjef for Wales

Bekreftet: Tidligere Liverpool-spiller blir ny landslagssjef for Wales

Den tidligere Liverpool-helten Craig Bellamy tar over som ny landslagssjef for Wales. Der vil han ha muligheten til å ta med en nåværende Liverpool-spiller på laget.

Nyheter Tir. 09.07. 09:13
Vurderer å bryte akademiets lønnsstruktur for å sikre seg stortalent fra Chelsea

Vurderer å bryte akademiets lønnsstruktur for å sikre seg stortalent fra Chelsea

Har du hørt om 15 år gamle Rio Ngumoha?

Nyheter Man. 08.07. 17:05