To bud er blitt avslått så langt – nå tyder mye på at midtstopperen blir med til USA

The Athletic-journalist James Pearce kommer med interessante opplysninger om Sepp van den Bergs situasjon i Liverpool.

Sepp van den Berg forlot Mainz etter en flott sesong på utlån for et par måneder siden, men på det tidspunktet tydet mye på at 22-åringen kanskje var på vei vekk fra Anfield i sommer.

Ryktene ble så forsterket ytterliggere da van den Berg selv var ute i media og snakket om sitt ønske om å spille en viktigere rolle i en annen klubb.

– De har ikke hatt tillit til meg så langt, og nå stikker de kjepper i hjulene for fremtiden. Jeg vil fortsette å spille fast hver uke og utvikle meg som spiller, sa han blant annet da.

Nå har situasjonen endret seg, ifølge The Athletic-journalist James Pearce. Han skriver at den nederlandske midtstopperen ser ut til å bli med Liverpool når troppen setter seg på flyet til USA om et par uker, samtidig som Wolfsburg og Mainz har fått avslått sine bud.

Artikkelen fortsetter under.

GOD NOK?: Sepp van den Berg har imponert på treningsfeltet den siste uken. Her er han i duell med Jayden Danns.

GOD NOK?: Sepp van den Berg har imponert på treningsfeltet den siste uken. Her er han i duell med Jayden Danns.

Imponert trenerteamet

«I løpet av den siste uken har van den Berg vist sin kondisjon og fart under løpetestene. Slot og hans team mener forsvarerens tekniske ferdigheter har utviklet seg ytterliggere under oppholdet i Tyskland. Han ser nå en mulighet til å vise seg frem under den kommende turen til USA».

Ibrahima Konate, Virgil van Dijk og Joe Gomez er fortsatt opptatt med EM, så dybden på stopperplass er langt svakere enn hva som ville vært tilfelle om det ikke hadde vært mesterskap i sommer.

Liverpool-trioen vil sannsynligvis ikke være tilbake i Liverpool før i starten av august, noe som utvilsomt vil påvirke forberedelsene til Liverpools første tellende kamp for sesongen. Den spilles mot Ipswich den 17. august.

Kamper mot Real Betis (27. juli), Arsenal (1. august) og Manchester United (4. august) står på programmet i USA før en Anfield-kamp mot Sevilla spilles 11. august, seks dager før Ipswich venter på Portman Road.

Sepp van den Berg, Jarell Quansah, Amara Nallo, Luke Chambers og Nathaniel Phillips er midtstopperne som er med på førstelagstreningene til Arne Slot i skrivende stund.

«Hans ankomst ble det første offentlige tegnet på Jürgen Klopps økende innflytelse»

«Hans ankomst ble det første offentlige tegnet på Jürgen Klopps økende innflytelse»

I denne ukens spalte tar David Lynch for seg Thiago, som nylig valgte å legge opp som fotballspiller.

Kommentar Man. 08.07. 20:14
Er dette mannen Slot hintet til på fredagens pressekonferanse?

Er dette mannen Slot hintet til på fredagens pressekonferanse?

Aaron Briggs blir Vitor Matos sin erstatter på Anfield, ifølge The Athletic-journalist James Pearce.

Nyheter Man. 08.07. 18:30